Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Tiziana Terenzi Casanova

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Tiziana Terenzi Casanova

Çok naif temizlik hissi uyandıran bir parfüm. Tatlılık var ama ayarında. Unisex ama bir tık daha erkeğe yakın. Şişesi 1200 lira eşim çok beğendiğini söylediği halde tereddüt etmeden değmez dedim. Kalıcılık farkedilirlik çok iyi oldu bende naif dediğime bakmayın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Meyve şöleni bir koku. Etrafı rahatsız etmeyen hafif tatlılık bulunduran temiz bir parfüm. Parfümün şişesi değilde kutusu yakıyor ortalığı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Kutusunun kapağını açınca parfümün üstüne vuran bir ışık yanıyor hemen ben diyor pahalıyım , onun haricinde bayanların çok beğendiği bir parfüm isim olarak doğru seçim olmuş 5 bayan arkadaştan fikir aldım 5 te 5 olumlu sonuç çıktı fakat bende baş ağrısı yaptı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MeaCulpa View Post
        Kutusunun kapağını açınca parfümün üstüne vuran bir ışık yanıyor hemen ben diyor pahalıyım , onun haricinde bayanların çok beğendiği bir parfüm isim olarak doğru seçim olmuş 5 bayan arkadaştan fikir aldım 5 te 5 olumlu sonuç çıktı fakat bende baş ağrısı yaptı
        hocam sen sağlam ursacısın sana ursa dokunmamış baş ağrısı yapmamış casanovaya yenilmezsin. başka bişey vardır etkileyen

Yorum

bu arada benimde çok severek kullandığım bi koku.
          Click image for larger version

Name:	o.29303.jpg
Views:	1722
Size:	219.6 KB
ID:	9197
          Ekli Dosyalar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cihan mert

hocam sen sağlam ursacısın sana ursa dokunmamış baş ağrısı yapmamış casanovaya yenilmezsin. başka bişey vardır etkileyen
            Sinüslerim çok hassas belkide deneyimlediğim dönemlerde zamanlama hatası olabilir

Yorum

Kadifemsi, burnu okşayan, iştah açıcı, beyefendi, incir tadı

Yorum

Bu kokunun sunumu çok oyi gerçekten..bazı parfum markalarınin fanları oluyor creed gibi..tt parfümleri de çok iyi ama reklam iste

Yorum

Ben de ilk denemede bu fiyata değmez diyip yargılamıştım sonra tekrar denedim yine değmez dedim ama sunum şahane tabi

Yorum

Bende açıkçası hem isimine hemde güzel yorumlarına aldandım hiç beklediğim tarzda,standart bir koku geldi bana

Yorum

bana fazla çiçeksi geldi bir casanova için.

Yorum

İşleniyor...
                      X