Carner Barcelona Botafumeiro: Biz dönem ülkemizde oldukça uygun fiyatlara bulabiliyorken belki de kıymetini bilemediğimiz markalardan birisi oldu Carner Barcelona. Deneme fırsatı bulduğum parfümleri bana hep bir ışık veriyordu ve ben de devamını getirme kararı alıp Botafumeiro’yu sipariş ettim. Açılışında yoğun bir bergamot, pembe biber bileşimi var. Oldukça tatlımsı aromatik bir açılış. Bu kısım çok çabuk geride kalıyor ve koku rengi beyazlaşmaya başlıyor. Beyaz çiçekler giriyor devreye ve tatlımsılık devam ediyor. Burada amberi andıran bir koku gövdesi belirmeye başlıyor. İçerisinde amber yok. Ama yoğun bir tütsü kullanımı var. Sevmediğim kilise tütsüsü havasında değil. Gayet odunsu ve balzamik hissettiriyor. Zaten bu nedenle amber içeriyor sandım. Beni yanıltması çok hoşuma gitti. Kült notaları kullanmadan da o hissiyatı verebilmek bence bu sanatın en önemli gizemi. Tütsü aromasında hafif bir yanıklık da var ve bu beni çok fazlaca çekti kendisine. O tatlı beyazlık bir süre devam ediyor ama orta-alt kısımlarda beyazlık griye dönüyor ve topraksılık da hissedilmeye başlıyor. Labdanum balzamik bir hava katarken, tütsü ise müthiş bir odunsu hava yaratıyor. Güçlü bir parfüm Botafumeiro. Kalıcılığı da fark edilirliği de ortalama üstünde. Sonbahar ve kışa çok yakışacak bir parfüm. Tam da tanımlayamadığım bir his veriyor bana ve bu balzamik, hafif reçinemsi, kuru tütsülü, tatlımsı aromatik kokuyu gerçekten çok beğendim. Şimdiye kadar denediğim hiçbir tütsü temalı parfüme benzemiyor. Fiyat handikabım olmasa (100ml 150€) hiç düşünmeden bir şişesini alırdım. İlerisi için hayırlısı diyerekten 9/10.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Carner Barcelona Botafumeiro
Çökme
X
-
-
Carner genel olarak başarı etkisi zayıf bir marka olsada bu sefer başarılı bir iş çıkarmış gibi. Tütsü kullanımı başarılı parfümleri hep sevdiğim için listeme eklendiğini söyleyebilirim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Cakcetin View PostCarner genel olarak başarı etkisi zayıf bir marka olsada bu sefer başarılı bir iş çıkarmış gibi. Tütsü kullanımı başarılı parfümleri hep sevdiğim için listeme eklendiğini söyleyebilirim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
Yorum