Les Nez Turtle Vetiver Back: Annick Goutal markasının en sevdiğimiz parfümlerinde imzası bulunan Isabelle Doyen ellerinden çıkmış bir vetiver (Kâbe samanı) yorumu. Çiçeksi odunsu misk olarak sınıflandırılmış bir parfüm. Yoğun ve bana çok sentetik gelen bir misk ile açılıyor ve yaklaşık 5dk sonra vetiver gövdesi hemen ortaya çıkıyor. Bundan sonrası ise loş bir çiçeksi vetiver parfümü. Aromatik bir tarafı da var ama çiçeksilik çok doygun ve kuru. Bana daha çok aromatik odunsu gibi geldi. Kuru menekşe ve mimoza kokuya güzel bir hava katmış. Bir an burnum ölmez otu aradı. Acaba nasıl dururdu? Olgun ve köksü-hafif yağlı olan vetiver kullanımı parfümün en güzel yeri. Performansı ortalama kalıyor. Düz vetiver çizgisinden küçük yorumlarla sıyrılan parfümler her zaman tercih sebebim oluyor. Yoksa amber notasında olduğu gibi, sıradan ve düz kullanımlar tüm amber parfümlerini birbirine benzetiyor. Bu yönden Turtle Vetiver Back olumlu bir çalışma. En azından bana göre farklı. Yine bana göre tek olumsuzluğu (açılışının haricinde) orta kısımlardan itibaren diğerleri gibi kokmaya başlaması. O başlardaki kuru aromatik hava eriyor. Parfümün son kısmı ise kuru ve köksü bir vetiver. 7/10.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Les Nez Turtle Vetiver Back
Çökme
X
-
Les Nez Turtle Vetiver Back
Les Nez Turtle Vetiver Back: Annick Goutal markasının en sevdiğimiz parfümlerinde imzası bulunan Isabelle Doyen ellerinden çıkmış bir vetiver (Kâbe samanı) yorumu. Çiçeksi odunsu misk olarak sınıflandırılmış bir parfüm. Yoğun ve bana çok sentetik gelen bir misk ile açılıyor ve yaklaşık 5dk sonra vetiver gövdesi hemen ortaya çıkıyor. Bundan sonrası ise loş bir çiçeksi vetiver parfümü. Aromatik bir tarafı da var ama çiçeksilik çok doygun ve kuru. Bana daha çok aromatik odunsu gibi geldi. Kuru menekşe ve mimoza kokuya güzel bir hava katmış. Bir an burnum ölmez otu aradı. Acaba nasıl dururdu? Olgun ve köksü-hafif yağlı olan vetiver kullanımı parfümün en güzel yeri. Performansı ortalama kalıyor. Düz vetiver çizgisinden küçük yorumlarla sıyrılan parfümler her zaman tercih sebebim oluyor. Yoksa amber notasında olduğu gibi, sıradan ve düz kullanımlar tüm amber parfümlerini birbirine benzetiyor. Bu yönden Turtle Vetiver Back olumlu bir çalışma. En azından bana göre farklı. Yine bana göre tek olumsuzluğu (açılışının haricinde) orta kısımlardan itibaren diğerleri gibi kokmaya başlaması. O başlardaki kuru aromatik hava eriyor. Parfümün son kısmı ise kuru ve köksü bir vetiver. 7/10.Son Düzenleme cantona8; 11-09-18, 14:37. Tarafından yapıldı.