Zoologist Hyrax: Bu parfümü sıkıp insan içine çıkacak bir delikanlı aranıyor! Foruma ilanen duyurulur! Kirli parfüm sevenleri zorlu bir sınav bekliyor. Kendimi vahşi hayvanların arasında, yaban faresi, misk kedisi ve kunduz yerken buldum resmen. Üstüne de viskimi yudumladım. Şimdi midemden bolca ağzıma geliyor kokusu. Üzerine biraz safran çiğneyeyim dedim. Bir tutam da sümbül ve gülü pembe biberle karıştırıp gargara yaptım. Ağzım burnum bu kokuyla doldu a dostlar! Müthiş ötesi bir hayvansallık içeriyor. Benim diyen bunu kullanıp insan içine çıksın. Karantinaya alınmazsa bu işi bırakıyorum (abartılı komiklikler, şakalar…). Pekji Cuir6’nın epey bir seyreltilmiş haline bir damla Holyshit damlatın ve geriye çekilerek gül-sümbül-safran yağı ekleyin. Sonrasında viski ile karıştırıp yüzünüze gözünüze sürebilirsiniz. Sınırları çoktan aşmış, parfümden çok neye olsa benzeyen, çılgınlık peşinde olanlar için koklaması inanılmaz keyif veren, bambaşka bir mecra ve macera. Sevgili Omer Ömer İpekçi’nin köşeli bile değil direkt dikenli tasarımları olan Cuir6 ve Holyshit’inden sonra beni en çok zorlayan ve sınırlarımı genişleten üçüncü parfüm Hyrax oldu. İçinizdeki hayvansal dürtüleri coşturabilir, etrafı parçalayasınız gelebilir dikkat edin! Beğeni olarak 10/10. El vicdanda puanı ise 3/10.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Zoologist Hyrax
Çökme
X
-
-
Dün bütün günümü veterinerde, aylardır kusup duran kedimi ameliyat ettirmeyle geçirdim. Dükkanın önündeki oturma grubunda saatlerce bol kahve, çay, sigara tüketerek beklerken, mahallenin dükkanın önünden ayrılmayan kedileri, köpekleri sırayla kucağıma, sırtıma, omzuma çıktı, kollarımı ellerimi falan yaladılar... Mesela dün kullanabilirmişim gibi geldi bu parfümü.
- 2 beğenme
Yorum
-
Yorum
Yorum