Bois 1920 Relativamente Rosso: Karamelize şekerlenmiş ölmez otu ve tütsü ile odunsu bir gövde üzerine kurulmuş olan en sevdiğim balzamik kokulardan birisi. Açılışındaki şeker bariz hissedilse de hemen devreye giren olgun ve tam yanmamış tütsü ile gül+ölmez otu kombini sayesinde hızlıca bir balzamik odunsu gövdeye doğru evriliyor. Çiçeksilik başlarda biraz daha fazla ama sonlara doğru tatlı bir odunsu geriye kalıyor. Sonda kalan odunsuların içinde de çok az gül kalıyor. Çok olgun ve buz gibi soğukların sımsıcak parfümü olabilir. Adeta bir kadife gibi sarıp sarmalıyor. Kış günlerinde Coromandel ile birlikte geçen yıl en fazla kullandığım parfümümdü. Sonunda şişesini edinmek de nasip oldu. 9/10
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bois 1920 Relativamente Rosso
Çökme
X
-
-
-
evet ikinci satırda söylediklerine katılıyorum. fazlaca inatçı ilerliyorOrjinal yazı sahibi: Minty View PostBen de bu kokuyu cok beğenirim, harika anlatmışsın Mustafa, kalemine sağlık..
Sadece bana çok maskülen ve sert gelmişti, koku bir türlü yumuşamadı, sonrası baş ağrısı. Keşke kimyamız tutsaydı!
ben de kullanmaktan çok koklamayı seviyorum diyebilirim. ara ara dekantımı çıkarıp kapağından falan
- 1 Beğen
Yorum
Yorum