Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Roja Dove Danger Pour Homme

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Roja Dove Danger Pour Homme

Click image for larger versionName:	375x500.17934.jpgViews:	1Size:	37.8 KBID:	82776

Roja Dove Danger Pour Homme: Vintage lavanta parfümlerine benzer bir yapısı var. Limon ve bergamot önderliğinde, kırık yeşilimsi, miskli, hafif çiçeksiye çalan bir tatlılık ile temelinde bir citruslu odunsulu lavanta parfümü. Eskiye göz kırpan ve yenilik göstermeyen yapısından ötürü çok hoşuma gittiğini söyleyemem. Hele hele de o paralara satın almak isteyeceğim en son parfümlerden olacağı kesin. Çok dolu ve olgun bir parfüm. Ama nedense bana pek uymadı. Lavanta arayışlarım içerisinde kendisine de bir şans vermek istemiştim ama sizin de aradığınız hava benimki gibiyse (daha modern ve zamanının ötesine işaret eden veya yenilikler vadeden, vintage detaylardan arınmış) denemekten öteye geçemeyeceksiniz muhtemelen. Kabaca özetlersem; limon-bergamot-lavanta üçlüsünü destekleyen hafif odunsular ve temelde misk ile başlayan açılış, orta kısımlara geldiğinde sakin, eskimsi, meşe yosunu, sedir ve tam çıkaramadığım bazı iç içe geçmiş notalar ile birlikte biraz daha kendini gösteren, ortadan kapanışa kadar ise bu odunsu aromatik yapının yerini kırık odunsu bir tatlılığa bıraktığı, tertemiz bir hava estiren, performansının genel Roja Dove çizgisinde olduğu bir parfüm. Miskten ötürü çok az ama rahatsız etmeyen bir yapaylık var başlarda. Orta kısımlar da eskimsi kokmaya başlayınca haliyle puan da iyice düştü benim için. 5/10
    Son Düzenleme cantona8; 06-08-18, 16:24. Tarafından yapıldı.
İşleniyor...
X