Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

​​​​​​​Lush Breath of God

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • ​​​​​​​Lush Breath of God

    Click image for larger versionName:	375x500.13716.jpgViews:	1Size:	27.3 KBID:	82670










    Lush Breath of God: Farklı bir tarz aromatik odunsu. Aromatik kısmı tamamen meyve tabanlı. Çok seviyeli bir gül de eşlik ediyor ve farklı bir hava katmış. Gül, meşe yosunu, ölmez otu, castoreum gibi notaların tam yerinde ve kararında kullanılması, o parfümü rezil etmek ile vezir etmek arasındaki ince çizgiyi belirliyor. Bu parfümde de tıpkı bunun gibi bir durum söz konusu. Açılışı tatlımsı ama bulanık olmayan, temiz olmasa da çok kirli de olmayan meyvelerle gerçekleşiyor. İçeriğini araştırdığımda ardıç, amalfi limonu, greyfurt ve kavun gördüm ve gördüğüme hiç de şaşırmadım. Bence burada en önemli ve toparlayıcı nota, farklılık yaratan nota kavun. Başta biraz ön yargı oluşturabilir ama dengeli ve kararında kullanıldığında kavun notasının da belirleyici bir özelliğe sahip olabileceğine güzel bir örnek Breath of God. Orta kısımlardan itibaren tamamen odunsu bir gövdeye yerleşen aromatik akorların el ele, kol kola parfümü sonlandırdığını gözlemledim. Odunsu kısımlarda vetiverin ağırlığı çok net hissedilmiyor. Yani net bir vetiver yorumu diyemeyiz. Sedir ve sandal ağacının bunda etkisinin çok büyük olduğu aşikar. Kalıcılığı tende de elbisede de gayet iyi. Denemeye kesinlikle değer.
    Son Düzenleme cantona8; 06-08-18, 16:26. Tarafından yapıldı.

  • #2
    Bir kaç defa denedim ama beni içine alan ve etkileyen bir kısmı olmadı. Bir kaç deneme daha yapmak lazım. Bakalım bir numarasını bana gösterecek mi?

    Yorum


    • #3
      Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
      Bir kaç defa denedim ama beni içine alan ve etkileyen bir kısmı olmadı. Bir kaç deneme daha yapmak lazım. Bakalım bir numarasını bana gösterecek mi?
      Begeni kismi cok onemli. Bana karanlik bir hava hissettirdi basinda. Karanlik bir yesil. Vetivere dogru giderken çizdiği sekiller hosuma gitmisti ozellikle.

      Yorum

      İşleniyor...
      X