Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Olympic Orchids Artisan Perfumes Woodcut

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Olympic Orchids Artisan Perfumes Woodcut

    Click image for larger versionName:	375x500.30210.jpgViews:	1Size:	18.4 KBID:	82666







    Olympic Orchids Artisan Perfumes Woodcut: Ekşimsi, yeşil ve taze kesilmiş odunsu bir koku başlangıcı var. Giriş olarak oldukça farklı ve etkileyici. Güçlü bir yayılıma sahip. Orta kısımlar da dâhil uzun süre bu hafif "mayhoş havadaki taze kesilmiş odun" teması devam ediyor. Pek benzerini koklamadığım bir türde. Orta kısımlardan itibaren bu gövdeye bir tatlılık yerleşmeye başlıyor ve gittikçe de güçlü şekilde kendini hissettirmeye başlıyor. Elbisede performansı ve özellikle kalıcılığı çok yüksek. Odunsular, bu kısımdan itibaren fazlaca tatlımsı bir havada geliyor ve yeşil temadan eser kalmıyor. Katmanlı davranışı benim için olumlu. Finalde ise oak ve sedire eşlik eden lezzetli hatta burme işi sayılabilecek bir karamel ile tatlı odunsu havayla son buluyor. Bence baştan sona uyumlu ve geçişli yapısı ile bunlara bir de kullanılan materyallerin üst seviye oluşu eklenince beş yıldızlık bir çalışma ortaya çıkmış. Kesinlikle indie parfümlere merak salan parfüm severlerin denemesi gerekir. Odunsu klasmanda koku güzelliği ile birlikte kesinlikle kullanılabilir de bir parfüm ortaya çıkmış.
    Son Düzenleme cantona8; 06-08-18, 16:27. Tarafından yapıldı.

  • #2
    Markanın Dev 2 ile beraber en iyi parfümü bana kalırsa. Hatta bugün ne kullandım başlığında şöyle yazmışım kendisiyle alakalı.

    Olympic Orchids Artisan Perfumes - Woodcut

    Bu zamana kadar kokladığım en aykırı odunsu çalışmalardan. Şu şekilde betimlemeye çalışayım. Herkes mutlaka piknik ateşi yakarken doğal çıra kullanır. Hani reçinesi ile elleri yapış yapış eden, çırayı yaktığınızda ortayı geniz yakan bir reçineli is kokusu sarar. İşte; açılışı bu şekilde smoky tadında. Bu smoky hissiyatı destekleyen karanlık ve burun yakan baharatlar... Bu kısa açılıştan sonra, marangoz atölyesinde buluyorsunuz, kendinizi eğer daha önceden marangozhanenin içine girdiyseniz hatta önünden geçtiyseniz o buram buram kokan tozlu talaş kokusunu bilirsiniz. O kadar gerçekçi ki bu koku ve o kadar kaliteli bir hammadde kullanılmış ki bir an da kendinizi kereste doğruyormuş gibi hissediyorsunuz. Orta notalarda bir parça deri ve tatlı olmayan keskin bir karamel de hissettiriyor kendini. Böylelikle tenden kaybolana kadar devam ediyor.

    Kalıcılık ve farkedilirliği benim tenimde oldukça iyi oldu. Bir artisan çalışma ve sadece Amerika'da satılıyordu fakat yakın zamanda Avrupa'da bir mağaza satışa başlamış. Bir gün aykırı işler splitine eklemek istediğim parfümlerden biri.

    Bu markanın Blackbird isimli kokusunu da deneyip bana çok uymadığını düşünerek eşime vermiştim onda çok da güzel durmuştu. Çok kaliteli bir böğürtlen kokusu ama bayana daha çok yakışıyor. Woodcut ise tam benim sevdiğim tarzda sert ve kuru bir odunsu.

    Yorum


    • #3
      Ben de fazlaca begendim. Ozellikle orta alt kisimlarini...

      Yorum

      İşleniyor...
      X