Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Sospiro Ouverture

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Sospiro Ouverture

Umut Kurtoğlu

Click image for larger version  Name:	ouverture.jpg Views:	1 Size:	30.3 KB ID:	82259

Sospiro Ouverture Çocuklukta aldığım bir oyuncağın kutusunun içi gibi kokarak açıldı. Tarçın baya ön planda ama oryantal bir havaya bürünmesini arkadan gelen manolyaymış sanırım feminen çiçekler önlüyor şu an.. Bakalım devamı nasıl olur bilinmez ama güzel koku sadece benim kullanacağım bir koku değil gibi. Özellikle forumdaki hanımlarımızın denemesinde fayda var.

murrjm

Sospiro'ya, Xerjoff'un sahibi tarafından kurulmuş olmasından dolayı başlayan olumlu ön yargım Wardasina ile hayranlığa dönüşmüştü.
    Bugün ise markanın bağımlısı olma ihtimalimi güçlendiren bir kokusuyla tanıştım,Ouverture.
    Akşam saatlerinden bu yana birlikteyim ve çok etkilendim.Ylang ylang,yasemin,gül gibi notaların sandal ağacı ve vanilya ile müthiş bir uyumu.Tarçını da unutmayalım.Hatırı sayılır bi yer edinmiş kendisine. Cashmir'in yarattığı algıyı tam olarak anlatamıyorum ama temiz pürüzsüz bir hissiyat veriyor sanki.
    Kalıcılık çok iyiye doğru gidiyor ve sürekli burnuma geliyor saatlerdir.
    Şişesiyle edinilecekler listesine kafadan giriş yaptı.
    Son Düzenleme matrai; 27-07-18, 12:00. Tarafından yapıldı.

Sospiro Ouverture parfümünü şöyle tanımlayabilirim, çoçukluğumuzdaki patlatığımız cappy meyve suyu tam olarak bu incir tatlığı çok baskın ve bunun yanında tatlı bir portakal eşlik ediyor, orta notlarında tarçın kendini göstermeye başlıyor ardından vanilya ve tütsü kokusu geliyor, genel olarak zor bir parfüm diyebilirim abartıldığı kadar da güzel değil bence tatlı bir meyve suyu, kör alışı yapmadan önce deneyimlenmesi gereken bir parfüm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efecan View Post
      Sospiro Ouverture parfümünü şöyle tanımlayabilirim, çoçukluğumuzdaki patlatığımız cappy meyve suyu tam olarak bu incir tatlığı çok baskın ve bunun yanında tatlı bir portakal eşlik ediyor, orta notlarında tarçın kendini göstermeye başlıyor ardından vanilya ve tütsü kokusu geliyor, genel olarak zor bir parfüm diyebilirim abartıldığı kadar da güzel değil bence tatlı bir meyve suyu, kör alışı yapmadan önce deneyimlenmesi gereken bir parfüm
      Bu yorumu okuduğum iyi oldu Bu kadar tatlı meyveli kokular pek hoşuma gitmiyor.

Yorum

Ben de tam tersine olması gerekenden az ilgi gören bir parfüm olarak görüyorum.(En azından Türkiye'de) Zira yabancı forumlarda çok popüler. Beni son zamanlarda bu kadar mutlu eden bir parfüm olmadı. Başka bir platformda paylaştığım yorumu buraya da aktarıyorum.

Açılışında yoğun bir tarçın hissediyorsunuz. Arkadan çiçekler eşlik ediyor tarçına. İlk yarım saatten sonra tarçının baskınlığı azalarak yerini çiçeklere bırakıyor. Çiçekli meyveli tropikal bir havaya bürünüyor sanki. Hiçbir yerde yazmıyor fakat ben böğürtlen kokusu aldığıma yemin edebilirim Bu meyveli çiçekli hava kendini o kadar sevdiriyor ki insanın modunu değiştiriyor. Mutluluk hormonu salgılatıyor resmen. Orta notalarda ise boozy bir havaya bürünüyor. Tereddütsüz olarak benim aklıma direkt olarak Safari içkisi geldi. Belki bilenler vardır çok eski bir exotic meyve likörüdür. Alt notalarda tütsülü amber ve vanilyalı bir hale geçiş yapıyor. Kalıcılık ve silaj inanılmaz iyi. İki fıs sıktığım gün ofiste herkes sormuştu. Sıktığım gün duş aldım ve ertesi gün hala bileğimde duruyordu kokusu. Öyle bir kalıcılık düşünün. Gözü kapalı şişeli olarak edineceğiniz türden bir parfüm.

Yorum

cctaymaz Çağdaş hocam sizin yorumdan sonra bir şanş verebilirim gibi geldi bu kokuya

Yorum

orangeverte Asla pişman olmayacaksın

Yorum

cctaymaz gözü kapalı alınıcak bir parfüm biraz iddalı bence ve evet böğürtlen kokusunu ben de alıyorum kesinlikle kötü değil kalıcılığı çok güzel ama kör alış için bence uygun değil..

Yorum

efecan Ben etrafımda hiç alıp da pişman olanı görmedim hocam Tabi zevk meselesi orası ayrı.

Yorum

cctaymaz aynen öyle zevk meselesi

Yorum

Sisesini alip begenememistim.Ileride bir sans daha verecegim.

Yorum

İşleniyor...
                    X