Beğendiğim parfümlerin başlıklarını açmak hoşuma gidiyor ve favori yazlık parfümümün de başlığı açmak istedim. Geç keşfettiğim shooting stars serisinin üyelerinden bastan sona boozy havanın hakim oldugu guzel bir greyfurt rom birlikteliği. Sonlarda eklenen kahve de drydown'a cok guzel bir hava katıyor. Beni performans anlamında tatmin eden yazlıklardan birisi oldugunu da eklemeliyim.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Xerjoff Uden
Çökme
X
-
Shooting stars serisinin bana kalırsa en güzel çalışması. Yazlık performanslı ve kaliteli bir parfüm arayışına son nokta koyacak kadar iddialı. Rom kullanımın efsaneleştiği ve mehteşem bir boozy aurası olan genel beğeniye uygun fakat fiyatı çok yüksek bir çalışma
- 3 beğenme
-
Edition Blanche ve Still Life gibi parfümleri tedavülden kaldıran koku. Anlayan çıkar mı bilmiyorum ama beni de en çok sonlarda boozy havanın arasından kendini belli eden kahve etkiliyor.
- 2 beğenme
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: connoisseur View PostSagolsun, Ibrahim sayesinde deneme firsati bulmustum, kalicilik bende neredeyse Nio kadar vasat olmustu, birlikte yorumlarken inanamamistik Koku guzelligi ve yarattigi ambians ise yaz aylari icin gercekten cok hos.
- 1 Beğen
Yorum
-
-
Gerçekten hoş bir koku.Çok Beğendiğim bir parfum olmasına rağmen kalıcılık noktasında bende soru işaretleri bıraktı ama yinede çok çok güzel bir koku dolayısıyla benim için kalıcı olmuş olmamış sorun değil ;Her daim alınası bir parfum.Yazın İnsanı Mutlu edecek etkenlerden biri o derece yani1 Photo
- 1 Beğen
Yorum
Yorum