Bu serinin net en iyi kokusu bayadır listemde şişeli alıncaklarda
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Xerjoff Uden
Çökme
X
-
Çok merak ediyorum chanel eb benzetilmiş onu çok severim. Bunun performansı nasıl detaylı bilgi verebilecek olan var mı ?
Yorum
-
Belki de en beğendiğim Xerjoff.
Fiyatı sebebiyle bir türlü alamadıklarımdan.
En son 5ml kadar dekant kalmıştı. Bir ay kadar önce, o gün, gündüzden geceye dışarıda olacağım için dekantı yanıma almıştım. Hava karardı, hafif serinlik başladı. Tam zamanı diyerek cebimden çıkardım, kalabalıktan uzaklaşıp yarım fıs kadar uzaktan sıktım. Arkadaşlarımın yanına döner dönmez "bu hangi parfüm" diye sordular. Kem küm ettim ama biliyorlar kokunun benden geldiğini Bana doğru yürüyüp "bakayım, biz de deneyelim" demeye başladılar. Cebimde sımsıkı tuttuğum dekant şişesini çıkarıp, yutkunup sessizce "bu" diyebildim. 5-6 kişi elden ele fosur fosur sıktılar. Hava uden kokuyor. Benim gözlerim yaşardı ama parfüm kaçtığı için değil
En son 1ml kadar kalmıştı ki, en beğenene hediye ettim.
Böyle bir anı işte...
- 3 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mueve View PostBelki de en beğendiğim Xerjoff.
Fiyatı sebebiyle bir türlü alamadıklarımdan.
En son 5ml kadar dekant kalmıştı. Bir ay kadar önce, o gün, gündüzden geceye dışarıda olacağım için dekantı yanıma almıştım. Hava karardı, hafif serinlik başladı. Tam zamanı diyerek cebimden çıkardım, kalabalıktan uzaklaşıp yarım fıs kadar uzaktan sıktım. Arkadaşlarımın yanına döner dönmez "bu hangi parfüm" diye sordular. Kem küm ettim ama biliyorlar kokunun benden geldiğini Bana doğru yürüyüp "bakayım, biz de deneyelim" demeye başladılar. Cebimde sımsıkı tuttuğum dekant şişesini çıkarıp, yutkunup sessizce "bu" diyebildim. 5-6 kişi elden ele fosur fosur sıktılar. Hava uden kokuyor. Benim gözlerim yaşardı ama parfüm kaçtığı için değil
En son 1ml kadar kalmıştı ki, en beğenene hediye ettim.
Böyle bir anı işte...
Yorum
-
Herhangi bir esyami pahali ucuz farketmez biri begendiginde .. ozellikle alamayacak durumda olanlara aninda hediye ediyorum... o an kullandığım canta bile olsa... ammmaaaa biri hafifce elini dekantlarima uzatmaya gorsun kartal gibi elini yakaliyorum... cisss... asla denetmiyorum .... biliyorum bu bi cesit hastalik ama bu da benim huyum... 🤷♀️
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sparfume View PostHerhangi bir esyami pahali ucuz farketmez biri begendiginde .. ozellikle alamayacak durumda olanlara aninda hediye ediyorum... o an kullandığım canta bile olsa... ammmaaaa biri hafifce elini dekantlarima uzatmaya gorsun kartal gibi elini yakaliyorum... cisss... asla denetmiyorum .... biliyorum bu bi cesit hastalik ama bu da benim huyum... 🤷♀️
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sparfume View PostHerhangi bir esyami pahali ucuz farketmez biri begendiginde .. ozellikle alamayacak durumda olanlara aninda hediye ediyorum... o an kullandığım canta bile olsa... ammmaaaa biri hafifce elini dekantlarima uzatmaya gorsun kartal gibi elini yakaliyorum... cisss... asla denetmiyorum .... biliyorum bu bi cesit hastalik ama bu da benim huyum... 🤷♀️
Yorum
-
- 1 Beğen
Yorum
Yorum