Merhabalar herkese genel olarak designer parfümleri kullanıyorum. 1 yıl kadar oldu diyebilirim. artık bende her parfüm sever gibi niche dünyasına adım atmak istiyorum By kilian straight to heaven hakkında yorumlarınız nelerdir. sonbahar kış mevsimi için alacağım. en önemlisi ofiste çalışan biriyim çevredeki insanları rahatsız eder mi. en doğru soru günlük kullanıma uygun mudur? bunun dışında sizin önerebileceğiniz parfüm varsa onları da değerlendirebilirim. (şimdi diyebilirsiniz daha yazın başındayız kış için parfüm ne alaka? elimdeki parayı hemen değerlendirmek istiyorum yeteri kadar yaz parfümüm olduğu için kış parfümü almayı istiyorum)
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
by kilian straight to heaven hakkında
Çökme
X
-
Farkedilirlik açısından Extreme modelini kullanabilirisin,ancak önce bir dene sonra kararını ver.Ofis ve günlük kullanım için kimseyi rahatsız etmeyecek Xerjoff Uden ideal bir koku olabilir.Dört mevsim kullanılabilir ve İltifat almasıda cabası.
- 1 Beğen
Yorum
-
Kilianın en iyi parfümlerinden birisi bana göre,extreme ile arasında çok fark yok fakat extreme satışta değil bildiğim kadarıyla.
Parfüm tiziana terenzi ursa ile benzerlik gösteriyor bana göre çok benzer fakat terenzinin kalıcılığı ve farkediliği önde, terenzi ursayı da denemenizi öneririm.
- 2 beğenme
Yorum
Yorum