Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

by kilian straight to heaven hakkında

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• by kilian straight to heaven hakkında

Merhabalar herkese genel olarak designer parfümleri kullanıyorum. 1 yıl kadar oldu diyebilirim. artık bende her parfüm sever gibi niche dünyasına adım atmak istiyorum By kilian straight to heaven hakkında yorumlarınız nelerdir. sonbahar kış mevsimi için alacağım. en önemlisi ofiste çalışan biriyim çevredeki insanları rahatsız eder mi. en doğru soru günlük kullanıma uygun mudur? bunun dışında sizin önerebileceğiniz parfüm varsa onları da değerlendirebilirim. (şimdi diyebilirsiniz daha yazın başındayız kış için parfüm ne alaka? elimdeki parayı hemen değerlendirmek istiyorum yeteri kadar yaz parfümüm olduğu için kış parfümü almayı istiyorum)

Selamlar hocam. Sth bence günlük kullanıma uygun bir parfüm. Performans olarak da çok güçlü değil. Kimseyi rahatsız edeceğini sanmam hatta iltifat alabilirsiniz.

Yorum

Ben genel beğeniye uygun olmadığını düşünüyorum.

Yorum

Peki hocam ofis icinde günlük kullanıma uygun parfüm oneriniz var mi

Yorum

Farkedilirlik açısından Extreme modelini kullanabilirisin,ancak önce bir dene sonra kararını ver.Ofis ve günlük kullanım için kimseyi rahatsız etmeyecek Xerjoff Uden ideal bir koku olabilir.Dört mevsim kullanılabilir ve İltifat almasıda cabası.

Yorum

Ofis diyorsanız ve niche olsun istiyorsanız Amouage Reflection Man öneririm.
            Klas, rahatsız etmeyen, lüks bir koku.

Yorum

Kilianın en iyi parfümlerinden birisi bana göre,extreme ile arasında çok fark yok fakat extreme satışta değil bildiğim kadarıyla.
              Parfüm tiziana terenzi ursa ile benzerlik gösteriyor bana göre çok benzer fakat terenzinin kalıcılığı ve farkediliği önde, terenzi ursayı da denemenizi öneririm.

Yorum

Bence kör alış yapmayın. (Ben yapıyorum.) Genel beğeniye uygun bir parfüm bile olsa içinde beğenmediğiniz bir nota olabilir ve hoşunuza gitmeyebilir. O kadar para verip pişman olmak yerine öncesinde dekant alıp test edin.

Yorum

Zagoksu'ya katılıyorum...burada ne yazılırsa yazılsın kesinlikle denemeden alma. Istanbul'daysan örn. Kanyon'da "Harvey Nichols"da vardır; ya da herhangi büyük bir şehirde...mutlaka kağıda bir de bileğine sıktır..en erken ertesi gün karar ver.

Yorum

Bu arada matrai'de varmış 5 ml dekant.. al bence deneme amaçlı.

Yorum

tavsiyeleriniz dikkat alacağım arkadaşlar teşekkür ederim herkese

Yorum

Benim fikrime görede çok naif kibar tarzda bir koku

Yorum

İşleniyor...
                        X