Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Hermessence Agar Ebene

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Hermessence Agar Ebene

    Click image for larger version  Name:	agar ebene.jpg Views:	1 Size:	16.7 KB ID:	70977

    Ellenanın olmadığı bir Hermessence çalışması acaba nasıl olur?

    Hermes in çiçeği burnunda baş parfümörü Christine Nagel tarafından yapılan 5 parfümden biri ve isminden dolayı bir çok kişinin heyecanla beklediği parfüm Agar Ebene

    Öncelikle en son yazacağım şeyi en başa yazayım. Parfüm ağır bir odunsu değil ferah sayılabilecek deri kokusu

    Christine Nagel belliki Ellenanın açtığı yoldan devam ediyor. Parfüm aynı ellenanın yaptığı gibi çok çeşitli notalardan oluşmuyor hatta açıklanan notaları sadece oud ve köknar. Ama gerçekte böylemi? Kesinlikle değil hatta bir oud kokusu bile değil.

    Christine Nagel ya biraz işin kolayına kaçmış yada ona o şekilde bir direktif verilmiş ama bu parfüm Cuir D'Ange DNA sı üzerine kurulmuş bir deri parfümü. Ama Cuir D'Ange gibi koyu değil. Hatta oldukça yeşile çalan bir parfüm. Straight To Heaven'dan aşina olduğumuz kurutulmuş meyvelerle, hermesin kendine has beyaz çiçekleriyle ve ellenavari turunçgil akorlarıyla biraz daha dinamik bir deri kokusu. Oud çok arka planda deri ise en önde olan bir parfüm.

    Benim beklentimin çok dışında kalsada zamanla sevdim diyebilirim. Performansı biraz düşük kalsada bir ten parfümü olarak kullanıldığı zaman teninizle gerçekten çok güzel bir uyum yakalayan koklaması keyifli bir Hermes parfümü.
    Son Düzenleme matrai; 19-04-18, 13:51. Tarafından yapıldı.

  • #2
    ... bu parfüm Cuir D'Ange DNA sı üzerine kurulmuş bir deri parfümü.

    Bu aciklama benim icin cok sey ifade ediyor

    Yorum

    İşleniyor...
    X