Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Serge Lutens Chergui

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Serge Lutens Chergui

Click image for larger version

Name:	Serge-Lutens-Chergui.jpg
Views:	715
Size:	1.02 MB
ID:	70804

Serge Lutens'in kuşkusuz fenomen olmuş parfümü. Adını Fas'ta güneydoğudan yani çölden esen rüzgardan alan Chergui sizi Kuzey Afrika'nın bu mistik ve kızıl ülkesinin masalsı şehri Marakesh e götürüyor. Sıcak ve kuru baharatlarla bezenmiş bu parfüm kokladıkça sizi içine alan sarıp sarmalayan ve sizi alıp götüren bir parfüm. Aslında parfüm demek bu koku için gerçekten çok yüzeysel kalır. O kuşkusuz büyülü bir iksir. Anlatılmaz yaşanır diyebileceğimiz parfüm. Onu anlamak için onun sizi alıp götürmesine izin vermeniz gerekir. Ona parfüm gözüyle değil, büyülü bir iksir gözüyle bakmanız gerekir.

Chergui Notaları

Tütün
    Bal
    Amber
    Tütsü
    Hay
    Sandal Ağacı
    İris
    Misk
    Gül

Rüzgar konusuna değinmişken, bir marka çıkaracak olsaydım serilerimin ismini kesinlikle akdeniz rüzgarlarından seçerdim. etesian, lodos, levant, scirocco, mistral, tramontana, poniente, libeccio, grecale çok mistik ve güzel isimler.

Yorum

Her kokladığımda ayrı hissettiren bir parfüm. Ancak mağazalarda deneyebildik şimdiye kadar. İnşallah yakında bir dekant edinebilirim.

Yorum

Çok özel bir parfüm benim için başka parfümleri kullandıkça daha iyi anlıyorum.

Yorum

Serge Lutens'lerin şişeler değişti. Malum şişe değişikliği genelde formüle de dokunuyor. Yeni Chergui'yi deneyip bi farklılk gören varmı acaba

Yorum

güzel parfum günlük kullanılır

Yorum

İlerde bir kere daha şans vereceğim fakat şuanlık çok içli dışlı olamadığım bir parfüm

Yorum

Bana Anlatıldığı Kadar Derin Gelmedi.Kokusu Güzelmi Tabiki Güzel Orası Ayrı.

Yorum

İşleniyor...
                X