Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Nicolai - New York İntense

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Nicolai - New York İntense

Click image for larger version

Name:	new york intense.jpg
Views:	2715
Size:	91.3 KB
ID:	5837

Herkesin benden beklediği bir başlık Açmasam olmazdı. Binlerce parfüm denedim yüzlerce şişeden oluşan koleksiyonum var ama onun tahtını sallayan bir parfüm daha çıkmadı. Gerek maskülen yapısı gerekse de beyefendi duruşuyla o benim 1 numaram.

İçeriğindeki doğallığına harman kalitesine ve katmanlı yapısına en ufak bir şey söyleyemem. Zaten bütün parfüm otoriteleri tarafından da tam puan alan muazzam bir parfüm o bir baş yapıt. Geçmiş ve gelecek arasında köprü. Eski ile modernin birleşimi. Meşe yosununun parfümün içindeki mükemmel erkeksiliği. Daha ne yazabilirimki bundan sonrası zaten detaylı yorumlamaya girer ilerleyen günlerde zaten detaylı yorumlayacaklarım arasında ilk sırada.

Benim gibi bebelere gider mi altuğ hocam? Yaş gerektiriyor mu?
    Sadece garçons.

Yorum

• Hattab.
      Hattab. Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Kızma umut hocam, bu iletiyi yazarken benzin kokmak istemiyordum.

• Umut Kurtoğlu
      Umut Kurtoğlu Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Haha alemsin

• Hattab.
      Hattab. Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Eh işte, biraz.

Orjinal yazı sahibi: Hattab. View Post
    Benim gibi bebelere gider mi altuğ hocam? Yaş gerektiriyor mu?
    Biraz yaş isteyen bir koku şu anda sana tavsiye edebileceğim türde değil

Yorum

• Hattab.
      Hattab. Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Büyüdüğümde Nicolai New York İntense kullanıcam bende. Doktorda olucam.

Yahu bir denk gelemedim şu kokuya. En çok merak ettiğim kokuların başında geliyor.

Yorum

Bence yas falan farketmez, herkeste bir sisesi mutlaka olmasi gereken bir parfum. Bugun ne kullansam diye kararsiz kaldigimda elimin direkt gittigi bir calisma.

Yorum

Ortaokuldayken 93-94 lü yıllarda Jagler kullanırdım sürekli kaç şişe bitirmişimdir hiç belli değil. O kadar çok kullandım ki günümüzde hala satılmasına rağmen ortaokul bittikten sonra hiç almadım. Bu koku bana Jagler i hatırlatıyor nedense? Koku hafızam beni yanıltıyor da olabilir ama benim gibi hisseden var mı çok merak ediyorum.. Bence 90 yılında çıkan Hunca nın Jagleri 89 yılında çıkan Nicolai Parfumeur Createur un New York (ilk versiyon)undan kesinlikle etkilenmiş...

Yorum

• mseren
          mseren Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Altuğ hocam 20 yıldır hiç kullanmadım ama nedense beni o zamana götürdü veya başka birşeylere çağrışım yaptı bilemiyorum...

• matrai
          matrai Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Eski tarz olduğu için seni eskilere götürmüştür hocam 😀

• Pervane
          Pervane Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Hocam bu yorumu okumaksızın NY İntense'yi sürdüğümde hemen Fragrantica'dan Jagler ve NY İntense'in notalarına baktım benziyor mu diye. Bana hatırlattığı ilk şey Jagler oldu bu kokunun.

Kesinlikle kokladığım en güzel, elegant, şık, yakışıklı kokulardan birisi. Detaylı bir incelemeyi merakla bekliyorum Altuğ Üstad.

Yorum

bak işte benim parfumum boyle, abartıdan uzak parfum nasıl olmalı nın cevabı

Yorum

Uzay'da üzerime loca ettiler, ben beğenmedim, açmadı beni, çok keskindi burnumu yaktı yarım saat sonra bir bayan arkadaşımla buluştuk sen ki o kadar güzel parfümler kullanıyorsun, bu ne ekşimiş limon kolonyasi mı sıktın dedi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sedobey View Post
              Uzay'da üzerime loca ettiler, ben beğenmedim, açmadı beni, çok keskindi burnumu yaktı yarım saat sonra bir bayan arkadaşımla buluştuk sen ki o kadar güzel parfümler kullanıyorsun, bu ne ekşimiş limon kolonyasi mı sıktın dedi
              Tam kör alışa gidiyordum kiiiiii!!!!!

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                Umut Kurtoğlu Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Benim de tam aksi. Bayılmıştı birkaç orta yaş bayan.. Genç kızların anlam vereceği koku olmayabilir belki..

Dozajlama ayarlanmazsa her parfüm çok kötü sonuçlar verir. Sağolsun Bülent abi geçen ay yanına gittiğimde dükkandan çıkarken invasion barbare ı üstüme boca etmişti kokuyu bilmesem baştan kaybederdi bende. Dediğim gibi dozajlama oranı abartılırsa her parfüm felaketle sonuçlanır. Çok sıkınca çok kalıcı olmuyor aksine koku karakterini kaybediyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Haliyle Altuğ üstadın favorilerinden gözüme kestirip denediğim bir parfüm. Bence +30 yaş bir koku ama öyle eski kafa denildiğine de bakılmasın eskilerin ayrı bir çekiciliği var hele ki bu tarz başarılı işler sokakta peşine takar insanı, promesta'nın tabiri çok güzel olmuş ''yakışıklı'' bir koku

Yorum

Bu versiyonda eski kafa tarafı halen karakterini kaybetmemiş ama biraz modernize edilerek bugüne de olabildiğince uygun hale getirilmeye çalışılmış. Gene de pek genç işi bir parfüm olmadığı kesin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Medea View Post
                    Bu versiyonda eski kafa tarafı halen karakterini kaybetmemiş ama biraz modernize edilerek bugüne de olabildiğince uygun hale getirilmeye çalışılmış. Gene de pek genç işi bir parfüm olmadığı kesin.
                    Ben de çok büyük beklentilerle denemiştim. Ama bu ve bu tarz bütün parfümlerin genç işi (yaş söylemek doğru olmaz ) olmadığı kanısındayım. Birçok kaliteli çalışma var. Çoklarına göre (ben de dahil) zirvesi de budur. Creed Bois du Portugal bana daha eski gelmekte. Biraz daha yakın geçmişe götüren ise Penhaligon's Sartorial. Günün kendisi ise Nicolai New York Intense..

Yorum

NYI benim için olmuş parfumlerden..rahatsız etmeyen tam bi beyefendi kokusu

Yorum

İşleniyor...
                      X