Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Vanille Insensee Atelier Cologne

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Vanille Insensee Atelier Cologne

Click image for larger version

Name:	211f77720909e95528ff6b54033bdff5--hot-chocolate-cozy-winter.jpg
Views:	228
Size:	192.7 KB
ID:	56517
    Karlı bir kış gecesi, birbirine gerçek, içten bir sevgiyle bir çift, öylesine kalpleri bir ki, soğuk kış gecesinde bir köşede şömine yanarken, bir yandan heyecanla başladıkları kitabı beraber okuyorlar..
    Hava huzur, sükunet ve mutluluk dolu.. Dışarıdaki soğuk kimsenin umrunda değil..

Keyifle okudukları kitaba biraz ara verip kalbi sevgiyle dolu kadın bir bitki çayı yapmak için kalkıyor yerinden. Kibar, asil adımlarla mutfağa ilerleyip çayını hazırlamaya başlıyor, bu kış gecesinde içlerini ısıtmak için keyifli bir fikir!

Çaya bolca lime, bir tutam yasemin, biraz da baharatlandırmak için o dışı şekerle kaplı sevimli kişniş toplarından serpiyor..

Odaya yayılan koku muhteşem, misler gibi bir limon kokusu, hafif bir yasemin ve çaya oldukça değişik bir hava veren kişniş..
    Bu öyle bir tarife göre yapılan bir çay değil, içinden geçenleri koyuyor kadın, sevgiyle.. Ve aklına son olarak, tadı limondan biraz buruk olan çaya misler gibi kokan bir çubuk vanilya ekliyor..

Bitki çayı demlenip, vanilyanın muhteşem aroması limonla karışırken, odada şömine yanmaya devam ediyor.. Şömineden gelen hafif yanık, odunsu, dumanlı koku çaydan yayılan misler gibi aroma ile karışıyor..

Ve sonunda bu sevgi dolu çift yapılan çayı keyifle yudumlayıp kitaplarına dalıveriyorlar tekrar..

Bana Vanille Insensee'nin yaşattığı hisler, kurdurduğu hayaller bunlar..
    Çok başarılı tam bir unisex vanilya, kıyafetlerdeki kalıcılığı ise şaşırtıcı derecede uzun..
    Denemenizi tavsiye ederim..

Click image for larger version

Name:	atelier-cologne-vanille-insensee-feature-image.jpg
Views:	295
Size:	2.46 MB
ID:	56518

Güzel bir parfüm güzel bir yorum Aysu hanım ben de severek kullanıyorum...
    İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

Ooooo! Bir Vanille Insensee keşifçisi daha, ne güzel :-) Gözden kaçtığı için üzüldüğüm bir kokudur cünkü..
      Eminim bir erkekte de gayet güzel duruyordur.

Yorum

zarif tertemiz bir koku çok beğenirim...
        İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

Ne güzel bir hikaye ne güzel bir fotoğraf ! Eminim sana bunları hissettiren koku da bir o kadar güzeldir.
          Güzel anlatımın için teşekkürler Minty.

Yorum

• Minty
            Minty Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Oralarda deneme şansın yoksa bir sample yola çıkar Murrjm, biliyorsun :-) haber ver yeter..
            Sephora satıyor bu arada İstanbul'da..

• murrjm
            murrjm Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Çok teşekkür ederim Minty .Ankara'da da koklanabiliyor sanırım ama bulamazsam sana bir S.O.S. sinyali gönderirim

• Minty
            Minty Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Anlaştık, zevkle :-) Haber bekliyorum

Vanilya kokuları arasında underrated diyebileceğimiz harika bir vanilya parfümü. Hikaye tam oturuyor kokuya. Eline sağlık sevgili Minty

Yorum

• Minty
            Minty Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Teşekkürler matrai gerçi yorumlar konusunda eline su dökemeyeceğim arkadaşlarım var ama olduğu kadar artık :-)
            Vanilya kokuları arasında underrated olduğuna katılıyorum, izlediği piramid farklı, amber bazlı, tarçın vs tarzı baharatlarla tatlandırılmış ya da karamel, çikolata, kakao notaları katılmış gourmand bir vanilya değil, özgün gelir bana bu koku..

Harika bir anlatım olmuş sevgili Minty Koku dekant olarak bende var ve gerçekten de bu anlatıma uyuyor.Elinize sağlık

Yorum

• Minty
            Minty Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Anlatımı beğendiğinize sevindim, teşekkürler demek koku sizde de benzer izlenim bırakmış sevgili Powerty :-)

Sadece deneyebilmiş ve bir kenara "güzel koku" olarak kaydetmiştim. Özellikle bahar ayları için tertemiz, mis gibi koku...

Yorum

• Minty
            Minty Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Aynen öyle, belki bir şaheser değil ama gerçekten uğraşılmış, kaliteli, mis gibi bir koku

Okurken gözlerim doldu...hassas anlatımından , müthiş romantizminden , canım bence kitap yazmalısın bu yetenek heba olmamalı...ve koku koklamadan kafamda şekillendi ama seni böyle konuşturan parfümü koklamayı da çok isterim tabi...gönlüne sağlık Aysum

Yorum

• Minty
            Minty Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Yok canıım, bana gelene kadar forumda kitap yazacak benden önce çok arkadaş var :-) Sahi fragranstein nerede? :-)
            İlk fırsatta sana da bir sample göndereceğim o halde, denemen gerekli!

• Tuberose
            Tuberose Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Evet forumda gözlerimin aradığı arkadaşlar var Kaan yok , Lagerfeld Kartaliçe ... canım sample düşünmen yeter çok teşekkür ederim buradaki Sephora ya bir bakayım belki gelir.

Tertemiz ve çok zarif bir koku. Uzun süre kendini hissettiriyor. Vanilya üzerine kurulmuş en iyi 5 parfümüm arasına kesinlikle koyuyorum. Eşim de çok beğendiği için sanırım bitince yeni şişeye göz kırpıyoruz Bu keşifte başrol senin sevgili Minty Bir kez daha teşekkür ediyorum sana.

Yorum

• Minty
            Minty Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Benim için keyifti sevgili arkadaşım :-) eşin de sen de mutlulukla kullanın dilerim cantona8

Yorumu parfümden daha güzel anlatmışsınıZ

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Minty
            Minty Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Çok teşekkür ederim :-)

Betimlemelerinizden dolayı koku bende bir merak uyandırmadı değil Sephoralarda Atelier Cologne ürünleri satılıyor diye biliyorum ama bu Vanille Insensee'nin satışı ülkemizde var mı biliyor musunuz acaba?

Yorum

• Minty
            Minty Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Ben Sephora'da görüyorum bu kokuyu, hatta ik orada denemiştim, Cologne Intense serisinde.. :-)

Vanilya ile aram hiç iyi degildi taki bunu deneyene kadar , keşfedilmemiş bi hazine oldugunu düşünüyorum . Yüreginize saglik

Yorum

İşleniyor...
          X