Ifra kurbanlarından. Eski versiyonu açılışta hayvansal havasıyla tokat atıp, sonrasında kirliliğin yumuşayarak hayalet gibi gezdiği, vanilyanın her zaman baskın olduğu, karanfil ve tarçınla desteklenen sıcacık bir koku. Kendisini en çok özlettirenlerin başında benim için. Yeni versiyonunda hayvansallık törpülenmiş ve biraz da performansı düşmüş yoksa koku karakteri büyük oranda korunmuş.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Frederic Malle Musc Ravageur
Çökme
X
-
Aslında Musc Ravvageur'in başında bulunan yoğun güçlü hayvansallığın azalmasındaki sorumluyu İFRA'dan ziyade Frederic Malle'yi satın alan Estee Lauder olarak görüyorum biraz şahsen. Bu tarz şirketlerin politikası daha çok satmaya yönelik, baştaki yoğun hayvansallık nedeniyle çoğu kişiye uzak kalan bir parfümdü, bu tarz bir hamle en çok Estee Lauder'e yarayacaktır.
Kışın soğuk havada içi ısıtan çok güzel bir koku bu arada.
- 2 beğenme
-
Orta zorlukta bir koku. Herkes kolay kolay beğenmez bir Kouros gibi ya sev ya nefret et kokusu değil o kadar burun bükmez ama genel beğeniyede çok uyacak bir koku değil. Özellikle parfüm sevdasına yeni başlayanlar için biraz tecrübeleri geliştikten sonra kullanılacak bir parfüm. Vanilya kullanımında efsaneleşmiştir kendileri. Performansı gayet iyidir
- 3 beğenme
Yorum
-
Musc Ravvageur'u beymenden denedim dekant yada şişeli olarak deneyimleme şanşım olamadı...Ben çok sevemedim yani ilk denememde çok ısınamadım.Mesala noir epices ile kıyaslarsam daha kullanılıabilir buluyorum ama frederic malle de bir numaram kesinlikle french lover 'dır
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: matrai View PostOrta zorlukta bir koku. Herkes kolay kolay beğenmez bir Kouros gibi ya sev ya nefret et kokusu değil o kadar burun bükmez ama genel beğeniyede çok uyacak bir koku değil. Özellikle parfüm sevdasına yeni başlayanlar için biraz tecrübeleri geliştikten sonra kullanılacak bir parfüm. Vanilya kullanımında efsaneleşmiştir kendileri. Performansı gayet iyidir
- 2 beğenme
Yorum
-
bu kokunun farklı bir yönü de inanılmaz derin ve değişken bir koku olması. ilk sıkıldığında herkes beğenmeyebilir. fakat orta notalardan sonra muhteşem bir hal alıyor. burnumu her götürdüğümde farklı bir koku alıyorum. notalar arası geçiş inanılmaz zengin.
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: camorr View Post
Parfümörünün bu pozunu gördükten sonra denemeyen kalmaz sanırım.
- 1 Beğen
Yorum
-
Çok benzemese de bana Chanel Egoiste'i andırmıştı koku olarak biraz.
Diğer konuda ki fikrim ise Estee Lauder bünyesine bu marka zorla katılmadı. Bence markanın müşterisine saygısızlığı. Bu fiyatlara parfüm satıyorsan üretimin daha özel ve üst segment olmalı. Kalkıpta şişesi 50 60 $'a parfüm satan firmayla iş birliği yapmıycaklardı.
- 2 beğenme
Yorum
-
Yorum