Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Memo African Leather

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Memo African Leather

Son zamanlarda kokladığım en iyi koku. Boozy bir havası olduğunu düşünüyorum. Sıcak bir koku ama yaz akşamlarında bile kullanırım bunu ben

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

LDDM nin içine biraz terre d hermes alın size African leather Tabi bunu kötü anlamda kesinlikle söylemiyorum son zamanlarda beni etkileyen en önemli parfümlerden. Kesinlikle çok iyi

Yorum

• harunozkan89
      harunozkan89 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      vaow! hem lddm hem terre hem de boozy, super bi karısıma benziyo

Bende çok beğeniyorum...Beni mutlu hisettiren parfümlerden

Yorum

Önce Italian leather ( daha özgün buluyorum) sonra yine de çok sağlam kokusuyla African Leather benim için.

Yorum

Benim de çok beğendiğim bir parfüm. Kısıtlı yerden temin edilebiliyor ve fiyatı oldukça el yakıyor.

Yorum

Özgün içeriklere sahip sayılabilecek deri yorumlarıyla, bu markaya dikkat kesilmiş durumdayım. Bulduğum her fırsatta denemeye çalışıyorum. İleride şişeli olsun diye isteyebileceğim bir çalışma da African Leather. Tozlu havasını özellikle çok beğeniyorum. Performansı da iyi. Sadece fiyat konusunda biraz üst limitleri zorluyor.

Yorum

Memo' nun deri serisiyle öne çıkan kokularının isim+deri tamlaması ( African Leather,İtalian Leather..) enteresan. kokunun karakterleri ile ilgili herhalde

Yorum

• Umut Kurtoğlu
              Umut Kurtoğlu Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Aynen öyle italianınki domates yaprağı Irishinki yeşillik. Yalnız African Leather daki yapı daha Kuzey afrika'ya yönelik bir ifade olmalı kokusuna bakarsak.

elimde italian leatheri var beğendiğim bi koku yoğun ve tabi kışlık africhan leatheri duyunca buda deri olduğu için aynı tarzda olabilir deyip uzun bi süre şans vermedim ama alınca haksızlık ettiğimi anladım. şimdilerde gönlünü almaya çalışıyorum kendisinin

Yorum

Leather serisi icindeki kesinlikle en begendigim koku.

Yorum

Benimde tercihim kullanım olarak African Leatheri kendime yakın buldum, Umut Üstadın dediği gibi Italian leather daha bir özgün çalışma koleksiyoncu olsam tercihim hiç düşünmeden Italian olurdu.

Yorum

Memo iyi güzel hoşsunda çok pahalısın, bence fiyatı çok yüksek.

Yorum

bugun matrai'den aldıgım memo- African leather ı denemiş bulunmaktayım, söylemeliyimki son zamanlarda denediğim ve beni en çok çarpan kokulardan biri oldu..
                    çok değişik bi havası var, altuğ hocanın lddm ye terre hermes katılmış hali yorumuna cidden fazlasiyle katılmakla birlikte, çok özgün bi koku ortaya çıktıgını dusuunyorum, çok farklı bisey çıktıgını dusundurttu bana..
                    genel anlamda pis bi havası var bence.. harbiden ismi gibi afrikadaki leoparın derisini koklamışın gibi bi açılış, oyle ursa gibi bi kirlilik hayvansılık değil yalnız daha naif rahatsız etmeyen.. zaten hayvansal deri ve misk'tir sanırım bu hisleri uyandıran.. bu parfume fırsat vermek için bence biraz deneyimli bi burun lazım, en azından 150-200 koku denemiş nişçiler hakkını verecektir diye dusunuyorum.. fragda cok baskın oldgu gorulen kakule ve safranı henuz hissedemedim ilginç şekilde.. bu da benm burnumun zaafıdır, ayırt edemiyorum o kadarını sanırım, beni çarpanı farkediyo olablrm daha cok
                    parfum son zamanalrda kullandıgım en güzel performanslardan birini gosterdi, kalıcılık tenimde sahane, silajı hakkında fikrim yok..
                    gerçekten konsept ve koleksiyonluk bir koku..

Yorum

Memo nun bu serisi her zaman övgüyle bahsedilmesine rağmen bende pek ilgi uyandırmıyordu. Italian Leather, Irish Leather, African Leather ve Russian Leather her millete bir Leather böyle isimlerine bakıp önyargılıydım kesinlikle.. Şans eseri Italian Leather deniyeyim dedim, denemez olaydım. Önyargının bir kez daha iyi birşey olmadığını anlamış oldum ve markanın serideki diğer parfümlerini de denemek zorunda olduğumu farkettim. Ben seriye bir de Turkish Leather bekliyorum. Yalnız isimleri konusunda hala Leather geçmesi ne kadar doğru o konuda karar veremedim...

Yorum

Bu Leather serisinde şu ana kadar en beğendiğim iş. Oud var, baharat kullanımı yoğun ama oluşan kompozisyon ağır değil. Böyle kremsi, yumuşak bir havası var notalarına göre. Denemediğim bir Irısh kaldı, onunla ilgili de olumlu şeyler duyuyorum, bakalım. Bir gün şişeli edinme kararı alırsam African ile Russian arasında kalacağım gibi gibi.

Yorum

Parfümü bir kaç gündür kullanıyorum,sıcak havalarda kullanınca vetiver ön plana çıkıyor,parfüm direk montale red vetyver diyebilirim.serin zamanlarda kullanırsam sıcak baharatlar ön plana çıkıyor parfüm direk tauer desert diyebilirim.kalıcılık çok iyi,fark edilirlik kötü.çok güzel bir parfüm ancak özgün bir parfüm değil araklamışlar

Yorum

İşleniyor...
                          X