Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Heeley Sel Marin

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Heeley Sel Marin

Bir parfüm ne kadar deniz temalı olabilir sorusuna sanki cevapı olarak yapılmış bir parfüm.

Heeley parfüm markasının en çok bilinen ve markanın bir anlamda lokomtifi olan Sel Marin markanın sahibi James Heeley tarafından oluşturulmuştur.

Notalarında bulunan deniz suyu, deniz tuzu ve deniz yosunu ile sizi bir anda akdenizde mavi yolculuğa çıkıyor. Bergamot ve limon gibi notalar ise, size deniz kıyısında turunçgil bahçelerinden bir meltem estiriyormuş gibi. Doğal ve yapay arasında bir noktada kalsada, bu çeşit parfümlerde notaların doğal veya sentetik kullanımından çok, verdiği hissiyat daha ön planda durmalı. Sonuçta temasal bir parfüm ve bu temayı size ne kadar hissttirdiği ve geçirdiği önemli. İşte bu parfüm bunu fazlasıyla başarıyor.

Yaz aylarında serinlik veren ferahlatıcı etkisiyle, hem gündüz hemde akşam deniz kenarında yapılan gezintilerde size tazelik hissiyatı verecektir. Kullandığınız andan itibaren, yazlık favori parfümlerinizden biri olacağınıza emin olabilirsiniz.

Yakın zamanda split bekliyoruz o zaman

Yorum

Sdv ile kıyaslarsanız tercihiniz hangisi olur?

Yorum

Kenan Hocam selamlar,

Cevap burda;http://parfumhobisi.com/forum/forum-...sel-de-vetiver

Orjinal yazı sahibi: yalciner51 View Post
        Sdv ile kıyaslarsanız tercihiniz hangisi olur?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: RİYAFES View Post
          Teşekkürler Sefayir hocam.

Yorum

Ben bu parfümü sevemedim tuzlu sentetik geldi

Yorum

Ben de uzun aralıklarla birkaç kez denedim ama yer yer bazı bölümlerini ilginç ve başarılı bulsam da bütünü itibarıyla pek ısınamadım.

Yorum

Yaz için kullanılabilecek alternatiflerden biri olabilir ama fiyatını hakettiğini söyleyemem

Yorum

İşleniyor...
                X