Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Maison Francis Kurkdjian (MFK) - Lumiere Noire Pour Homme

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Maison Francis Kurkdjian (MFK) - Lumiere Noire Pour Homme

Click image for larger version

Name:	lumiere noire.jpg
Views:	1988
Size:	128.6 KB
ID:	26814

Maison Francis Kurkdjian markasının belkide en sevilen ve popüler olmuş parfümü Lumiere Noir. Zarif ve tertemiz bir gül yorumu.

Gülün paçuli ve tatlı baharatlarla desteklenişiyle oluşmuş enfes bir çalışma.

Usta burun Maison Francis Kurkdjian ın kendi markası için oluşturduğu ilk parfümlerden biri.

Genel beğeniye çok uygun bir parfüm beğenmeyeni hemen hemen çıkmaz ve oldukça geniş bir yaş kitlesine hitap ediyor.

70 ml lik şişelerde satılan parfümü ülkemizde Ladeesse, Beymen, Harvey Nichols gici mağazalarda bulmanız mümkün.

Benim "süründüren parfümlerim" diye bi' listem vardır.

Soranların, cinnet geçirene kadar öğrenemediği parfümler de denebilir. Asla adını söylemediğim ve büyük ihtimal de söylemeyeceğim bi' koku Lumiere Noire. Hem üzerimden kokuyu duyanların bana yansıttıkları müthiş enerji hem de adını öğrenmek için yüzyıllar boyunca soru yağmurları onu daha da bi' özel kılıyor benim için.

Bu koku için bencilim, evet!

- Stop the car...
    - What ?!
    - Stop the fuckin' car!

Yorum

Şişesine gözüm gibi baktığım nadide parfümlerimden. Kurkdijan' ı tebrik etmek lazım. Kendine has tarzı ile her zaman başarılı işler başarmış sevdiğim parfümörlerden birisi olmuştur.

Yorum

Koku muazam. Gül kullanımı çok naif ve dengeli. Harman zengin ama bana feminen geldi biraz. Barışamadık bir türlü

Yorum

Kudos.

Yorum

Mfk klas bır parfum evı...Evıydı mı desem satılmadan evvel..LN en ıyı parfumlerınden..Gercı ben hepsını cok sevıyorum..

Yorum

Eski versiyonu ile güncel-reformüle versiyonunun farkı hakkında tecrübesi olan var mı? 2014 yılında reformüle edildiği söyleniyor. Güncel versiyonun koku güzelliği ve performansını merak ediyorum.

Yorum

• ParfumYorumlari
                ParfumYorumlari Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                2014 versiyonuna sahiptim gecen sene ve 2016 batch olani bu sene tekrar aldim. Aralarinda ne performans nede koku varki farkedebildim acikcasi. Bu kadar hizli reformule gecirecegini sanmam ama marka satildikdan sonra mumkun ayni Frederic Malle'a ve Killian'a oldugu gibi.

• Frozenwings
                Frozenwings Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Teşekkür ederim

bukadar güzel yorumlardan sonra merak ettim şimdi acilen denemem lazım

Yorum

Benimde ilk gecen sene aldigimda baya bir baska parfume benzettigim bir parfum olmusdu, ancak hala bu parfumun hangisi oldugunu cozemedim, buyuk ihtimal Elie Saab Parfum Intense olmasi lazim, bu sadece daha az tatli hali olarak gelmisdi

Koku olarak cok unisex bir koku ki bence Homme daha feminen ve Femme olan daha masculen kokuyor ozellikle Kimyon notasindan dolayi. Ben bu parfumde acikcasi pek gul koklamiyorum, evet orda ama daha arka planda. Daha cok hafifletilmis bir patchouli ve hedione'nun tasidigi bir jasmine tarzinda beyazlik geliyor(bir anlam ifade edebiliyorsa). Genel olarak kokuyu kokladigimda, bazen farkli bir tarzda Cay kokusunu andiriyor, Bizim ictigimiz Black Tea degilde, belki degisik bir cay.
                Performansida gayet iyi, yaklasik 7-8 saat ve insanlari rahatsiz etmeyen kokulardan.

Yorum

Eşim şişeli olarak aldığım en güzel koku olduğunu iddia ediyor. Genel beğeniye uygun 4 mevsimlik diyebileceğim bir parfüm. İmza kokusu olacak kadar karakteristik değil bence ama güzel. Ilık havalarda tercih ediyorum ben

Yorum

Sıcak havalarda bayabilir benden söylemesiFazlaca sıkmamakta fayda var

Yorum

Çok başarılıdır ancak benim için ayrı bir önemi de var, ilk niş parfümümdür. Niş kokulara ilgimi çektiren ve beni bu batağa çeken arkadaştır

Yorum

sıkmadan şişesini kokladıgımda bile mutlu eden kokulardan ayrıca çok kibar ,naif ve şik hissettıriyor

Yorum

bir ara çok popülerdi,artık eski havası yok.kimse kullanmıyor.Bu arada bu parfümün kadın versiyonuda çok güzel

Yorum

• Frozenwings
                          Frozenwings Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Katılıyorum ve nedenini ben de merak ediyorum. Maskülen gül kullanımına çok mu alıştık acaba?

gül kokan erkek parfümü pek yoktu,amouage lyrin man ve mfk ln bu işin öncüsü oldu.Artık güllü erkek parfümleri çoğaldı,üstelik gülün yanına paçuliden ziyade ödün daha çok yakıştığını düşünüyorum.Bond amberin balşatmış olduğu genel kullanıma uygun gül öd birlikteliği bazı şeyleri değiştirdi

Yorum

İşleniyor...
                        X