Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Tom Ford Tobacco Vanille

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Tom Ford Tobacco Vanille

Bu arkadaşın son durumu nedir,formüle edildiği söyleniyor,bilgisi olan var mı arkadaşlar?
    ​​​​

Bence kesinlike doğru reformüle olduğu. Hem eskiden olan o mumsu vanilya kokusu kalmadı hem de performans ciddi düştü. Eski saldırgan ve kalıcı haline göre çok naif son hali.

Yorum

• Pi-jeY
      Pi-jeY Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      çakmaları piyasayı doldurmuş bir koku ki her yere gittiğinizde kokuyu burnunuz alabilir oda kokusu gibi olmaya başladı ayaklar altına düştü bende daha da kullanmıyorum 50 lik yetti bana

Reformüle bariz olarak var. tütün notası çok daha baskın planda artık vanilya kokusu biraz bastırılmış kuru meyveler biraz daha ön plana çıkmış. Kalıcılık ve farkedlirlikte bariz azalma var

Yorum

• harunozkan89
      harunozkan89 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      bu dediğiniz durum ne zamandır var, çunku benim elimde yaklaşık 2 yıl önce t.acardan alınmış tv vardı, bildgn tobacco baskındı ve bu yuzden ısınamadıgımı dusunuyoduym

Ya arkadaş parfüm kalmadı piyasada alacak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
      Reformüle bariz olarak var. tütün notası çok daha baskın planda artık vanilya kokusu biraz bastırılmış kuru meyveler biraz daha ön plana çıkmış. Kalıcılık ve farkedlirlikte bariz azalma var
      tam tarif ettiğinizi gibi Altuğ hocam. bende diyorum eski tobacco vanille böyle değildi kullanmak için can atardım şimdi elim gitmiyor bile

Yorum

• harunozkan89
        harunozkan89 Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        bu dediğiniz durum ne zamandır var, çunku benim elimde yaklaşık 2 yıl önce t.acardan alınmış tv vardı, bildgn tobacco baskındı ve bu yuzden ısınamadıgımı dusunuyoduym

Elimde 2 değişik TV var. İkinci aynen bahsedildiği gibi, özellikle Altuğ bey tam olarak tarif etmiş, katılıyorum. Ben de burnum alıştı demek ki kokuya falan diyordum. Performans bariz düşük bence de.

Yorum

Reformüle söylentilerini hep okuyordum ama henüz yeni sürümlerle tanışmadım. Gerçi tanışmasam daha sağlıklı benim için. Sadece bu değil; Tuscan Leather, Noir de Noir falan da darbeyi yemiş diyorlar. Üretimi durdurulanlar zaten ayrı bi' dram filmi konusu olabilir.

3 sene önce Harvey'den aldığım TV, nükleer gücünde bi' silaj ve kalıcılık sahibi. Gözüm gibi bakardım kendisine zaten, şimdi daha bi' karantinaya alacağım. Yüklü bi' tütün ve onun kadar yüklü bi' vanilya. Arkadan gelen meyvelerle her şey tam dengede. Zamanında uyguladığım ceketimi çıkarıp dolaba astıktan sonra sinmediği gömlek kalmamıştı. Resmen virüs gibi ondan ona geçmiş.

Şişenin altında AA3 yazıyor. Sorgulattığımda 3 yıldan fazla bi' süre önce üretildiği çıktı. Bu da beni daha da çok sevindirdi tabi. Bu batch'e sahip olanlar varsa kıymetini iyi bilsin.

O değil de; "Vintage TV" kelimelerini de soktular lügata. Yani..... Neyse.
        - Stop the car...
        - What ?!
        - Stop the fuckin' car!

Yorum

Son halinde daha önde kalan tütünün de çok lezzetli bir tütün olmadığını söyleyebilirim. Bir TV hayranı olmadım hiçbir zaman ama eski hali kesinlikle daha başarılı diyebilirim.

Yorum

Ben de tekin acardan almıştım yaklaşık 1.5 olu oldu vanilyası tütününe göre daha baskın performans canavarı zaten hele ki elbiseye sıkarsam uzun süre çıkmıyor. Şişenin altında A35 yazıyor. Bunu nasıl sorgulatıyoruz acaba? Bu konuya biraz yabancıyım da ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMAL View Post
              Ben de tekin acardan almıştım yaklaşık 1.5 olu oldu vanilyası tütününe göre daha baskın performans canavarı zaten hele ki elbiseye sıkarsam uzun süre çıkmıyor. Şişenin altında A35 yazıyor. Bunu nasıl sorgulatıyoruz acaba? Bu konuya biraz yabancıyım da ...
              hocam burdan sorgulayabilirsin
              Read the manufacturing date of your cosmetics from the batch code (lot number). Find out whether your cosmetics and perfumes are fresh and usable!

Yorum

Teşekkür ederim hocam. Demek ki 2015 den sonra çıkanlar alınmayacak :-)) Tekin Acarda 3 Al 2 Öde kampanyası vardı bitmediyse

Yorum

Yaklaşık 1,5 sene arayla forum splitlerinden kere dekant alıp denedim, ilkinde tütün çok baskın gelmişti kalıcılık ve fark edilirlik harikaydı 2.de tütün çok geri çekilmiş ön planda kuru meyveler ön plandaydı ve tatlılık artmış, performas düşmüştü. Zaten ısınamamıştım, tütün kokularında Xerjoff Naxos daha dengeli geliyor.

Yorum

Elimde 2014 üretimi olanı var. 2 fıs yetiyor. 3. yü sıktığımda baş ağrısı yapıyor. Aşırı kalıcı. Vanilyası daha baskın diyebilirim.

Yorum

Bir parfüm ilk çıktığında aldın aldın yoksa artık neredeyse bir yıl sonra bile hem reformüle oluyor hem de çakması hemen piyasada.
                      1 yıllık parfümler bile artık vintage muamelesi görecek hale geliyor neredeyse,,

Yorum

güzelim parfümü bu kadar nasıl değiştirebilirler anlam veremiyorum. İlk sıktığım anı unutmam mümkün değil Sevil'de denemiştim ve ayaklarım titremişti .

Yorum

İşleniyor...
                        X