Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Creed - Spice and Wood

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Creed - Spice and Wood

Click image for larger version  Name:	spice and wood.jpg Views:	1 Size:	79.8 KB ID:	22100

İngiliz köklü parfümevi Creed in 2010 yılında Royal Exculive serisi için hazırladığı ikinci parfümü. Parfümörü yine Oliver Creed.

Açılışı İtalyan bermagotu, limon ve sıcak iklimlerden gelen elma notalarıyla yapıyor.

Orta notalarda melekotu, gül ve karanfil ile biraz daha yoğun notalar üzerine yoğunlaşan Spice and Wood’un bazını ise mısır zambağı, meşe yosunu ve misk oluşturuyor.

Tam bir 4 Mevsim parfümü. Her zaman güvenle kullanılabilecek yapıda. Oldukça lüks izlenimi veren parfüm özellikle iş dünyasının kıdemli üyelerine göz kırpar nitelikte

Notalarindan bagimsiz bana luks ve klas havayi hissettiren tek niche parfum. Kalicilik ise maalesef Creed parfumleri ayarinda yani yine bana gore vasat. Buna ragmen her zaman koleksiyonumda olacak.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: connoisseur View Post
      Notalarindan bagimsiz bana luks ve klas havayi hissettiren tek niche parfum. Kalicilik ise maalesef Creed parfumleri ayarinda yani yine bana gore vasat. Buna ragmen her zaman koleksiyonumda olacak.
      Kalıcılık bende yüksek olmuştu. Denediğim Creedler içinde en performanslısı diyebilirim

Yorum

Creedler içinde denediklerimden bir de royal oudun kalıcılığı iyi bende.

Yorum

Kokusu cok iyi bir parfum, ozellikle cok kolay beyenilecek parfumlerden ancak cok basitlesiyor zamanla, Acilisinda Elma kokusunu gayet net alabiliyorum Birch(huş ağacı sanirim) notasi ile ancak bir sure sonra Birch notasindan baska birsey gelmiyor. Aventus'a gore burdaki Birch notasi cok daha dogal ve daha kolay koklanabilir, birdiger dilde; Aventus kadar komplex bir koku degil.
          Benim sorunum fiyati. Zaten her 6 ayda bir magaza fiyatini arttiriyorlar ancak Royal Exclusive fiyatlari bunun 2 veya 3 kati. Bu da yetmezmis gibi, bu parfumler ne yazik ki Avrupada 550-600 Euro civarinda olmasina ragmen, Amerika da 764$'dan 980$'a cikartildi ve 2017 yazindan sonra $1080 gibi ucuk bir fiyata satilacak 250ml sisesi. Deger mi ? kesinlikle hayir bana gore.

Yorum

• Kadir.tbk
            Kadir.tbk Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Performans anlamındada silik bi koku oldugunu düşünüyorum ,tene yakın kalan ama kullanıcısına sürekli kendini hatırlatan bi koku.Bu fiyatlarda olması bence; bence bu koku için abartı .Diger Creed kokularına yönelmekte fayda var.Beymende Creed standında en az satanlar listesinde oldugunu ögrenmiştim bi kaç ay önce çalışan tarafından.

• Lagerfeld
            Lagerfeld Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            O fiyatlar zaten belirli bi' kesim için oluşturulmuş fiyatlar. Sana bana değil adamlar bunun bilincinde olarak yapıştırıyorlar o etiketi.
            Ne yazıktır ki düşünce " Gidip bi' mağazadan 49.99 dolara parfüm alan bu seviyeye çıkamaz " oluyor temelde ve en kaba tabiriyle.

Zaten adamların geçmişi de belli. Nerelere kimlere parfüm tasarladıkları. Bakma bizler bi' hobinin içine düştüğümüz için ve aşkla takıldığımız için şartları zorlayarak bu parfümleri alabiliyoruz. Zaten en fazla bi' flacon alabiliriz. Ben inanamıyorum bittikçe 2000 küsür lira yapıştırıp bi' kaç şişe daha almaya kalkacak birilerinin varlığına. Bak alamaz demiyorum, almaya kalkışacak diyorum. Genelde dekantlarla idare ediliyor yada uygun fiyatlı splitler kovalanıyor.
            Son Düzenleme Lagerfeld; 17-06-17, 11:06. Tarafından yapıldı.

Git ile birlikte creed ailesinin favori ikilisinden biridir. Hatta 1 numaradır git 2 dir

Yorum

Mükemmel bir koku güzelliği var. İlk mekkede deneme imkanı bulmuştum. Şişeli çok pahalı ama elimizin altında dekant olarak her zaman bulunması gerektiğini düşünüyorum.

Yorum

İşleniyor...
            X