Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Hazır Yaz yaklaşırken önerebileceğiniz fresh niş parfümler var mı?

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Hazır Yaz yaklaşırken önerebileceğiniz fresh niş parfümler var mı?

Yaz için niş parfüm arıyorum şu sıralar. Niş parfüm satan bir mağazada öneri istiyorum inatla çok ağır parfümler denetiyor. İssey miyake leau'd issey, terre d hermes bvlgarı aqva pour homme tarzı ferah yazlık bir niş parfüm öneriniz olursa minnettar olurum 🤲🏻

nishane wulong cha, the different company sel de vetiver,the different company de bachmakov, chanel jersey,

Yorum

Nishane Hacivat, Amouage Beach Hut Man, MDCI Incasion Barbare, MFK APOM yaz için severek kullandığım niş parfümler

Yorum

Armani Prive Vetiver D'hiver. Narenciyelerle bezeli, oldukça ferah bir vetiver yorumu. Ayrıca bulabilirseniz Ermenegildo Zegna Sicilan Mandarin de öneririm.

Yorum

Xerjoff.. Fiero
          Creed.. Virgin Island Water
          Jo Malone... Orange bitter
          Ormonde Jayne...Montabaco

Aklima geldikce yazarim

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

De Bachmakov +1
            Bence şahane bir kompozisyon, üstelik kalıcılık ve yayılım da gayet yeterli.

Yorum

• Mchtbyl
              Mchtbyl Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Bachmakovu araştırdım biraz beğeneceğimi düşünüyorum fakat satan yer bulamadım internette dahi yok 😔

Ayrıca Hermes Terre serisinin son üyesi Terre d'Hermès Eau Intense Vétiver de deneyebilirsiniz, dry-down a doğru çok güzel yumuşuyor ve performansı da kötü değil.

Yorum

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Bugün niş satan yerde baktım parfümlerin hiç birini bulamadım beymene gidip zamanla hepsini deneyeceğim umarım baş ağrısı da yapmayan kendime göre bir parfüm çıkar aralarından

Yorum

Jul et mad Aqua sexitus , Profumum roma Aqua di sale ve Aqua di viva şiddetle tavsiyedir.

Yorum

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria Acqua di Parma performansı çok iyi değil fakat hayatımda kokladığım en doğal koku olabilir. bergamot bazlı fakat çok dayanmıyor bergamot. daha çok parfümün çerçevesini oluşturuyor. inanılmaz doğal.

Yorum

Nishane EGE
                    Profumum Roma Acqua Di Sale ve Acqua Viva
                    Amouage Beach Hut

Kalıcılık ve farkedilirlik sorunuda çekmeyeceğiniz en ideal yaz parfümleri

Yorum

• Mchtbyl
                      Mchtbyl Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Teşekkürler hocam deneyimleyeceğim inş

Orjinal yazı sahibi: Mchtbyl View Post
                    Yaz için niş parfüm arıyorum şu sıralar. Niş parfüm satan bir mağazada öneri istiyorum inatla çok ağır parfümler denetiyor. İssey miyake leau'd issey, terre d hermes bvlgarı aqva pour homme tarzı ferah yazlık bir niş parfüm öneriniz olursa minnettar olurum 🤲🏻
                    Creed millisime imperial, virgin island water
                    Torino21, mefisto

Yorum

Merhabalar hocam bence eğer deneme şansı bulabilirseniz Heeley Sel marin ve ya Aqua sextius ferah olmasına rağmen kalıcı ve ayrıca bilindik notaları kullanıp da farklı ve dikkat çekici bi sonuç vermiş parfümler kesinlikle yaz için harika aquatic parfüm arayanlar için ideal
                      Son Düzenleme Jean-baptiste Grenouille; 23-02-24, 01:41. Tarafından yapıldı.

Yorum

İşleniyor...
                      X