Yaz için niş parfüm arıyorum şu sıralar. Niş parfüm satan bir mağazada öneri istiyorum inatla çok ağır parfümler denetiyor. İssey miyake leau'd issey, terre d hermes bvlgarı aqva pour homme tarzı ferah yazlık bir niş parfüm öneriniz olursa minnettar olurum 🤲🏻
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Hazır Yaz yaklaşırken önerebileceğiniz fresh niş parfümler var mı?
Çökme
X
-
-
Acqua di Parma Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria Acqua di Parma performansı çok iyi değil fakat hayatımda kokladığım en doğal koku olabilir. bergamot bazlı fakat çok dayanmıyor bergamot. daha çok parfümün çerçevesini oluşturuyor. inanılmaz doğal.
- 1 Beğen
Yorum
-
-
Creed millisime imperial, virgin island waterOrjinal yazı sahibi: Mchtbyl View PostYaz için niş parfüm arıyorum şu sıralar. Niş parfüm satan bir mağazada öneri istiyorum inatla çok ağır parfümler denetiyor. İssey miyake leau'd issey, terre d hermes bvlgarı aqva pour homme tarzı ferah yazlık bir niş parfüm öneriniz olursa minnettar olurum 🤲🏻
Torino21, mefisto
- 1 Beğen
Yorum
-
Merhabalar hocam bence eğer deneme şansı bulabilirseniz Heeley Sel marin ve ya Aqua sextius ferah olmasına rağmen kalıcı ve ayrıca bilindik notaları kullanıp da farklı ve dikkat çekici bi sonuç vermiş parfümler kesinlikle yaz için harika aquatic parfüm arayanlar için idealSon Düzenleme Jean-baptiste Grenouille; 23-02-24, 01:41. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
umarım baş ağrısı da yapmayan kendime göre bir parfüm çıkar aralarından
Yorum