Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

The Different Company De Bachmakov

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • The Different Company De Bachmakov

    Click image for larger version

Name:	de_bachmakov yorum.jpg
Views:	610
Size:	40.1 KB
ID:	174548

    The DifferentCompany markasının kurucularından biri olan ünlü şişe tasarımcısı Thierry de Baschmakoff adına ithafen çıkartılmış bir parfüm De Bachmakov. Yine markanın kurucularından olan Jean Claude Ellena'nın kızı Celine Ellena tarafından tarafından tasarlanmış olan parfümde net olarak hissettiğiniz şey Ellena'nın minimalist çizgisi.

    Parfümü bir kaç kelime ile tanımlayacak olursak yeşil, keskin, canlı, parlak bir parfüm diyebiliriz.

    Parfüm genel olarak yeşil tonun üzerine kurulmuş, taze ve doğal turunçgiller ve parfümü dengeleyen beyaz çiçekler hakimiyetinde ilerleyen modern, enerjik ve minimalist yapıda bir parfüm. İçeriğinde açıklanmamış ama bu parfümün içinde çay notasının olduğunu çok net hissediyorum. Çay ve incirin birlikteliği parfüme lezzetli bir ferahlık katmış.Yine içeriğinde açıklanmayan ama parfüme parlak bir keskinlik katan tuz veya tuzlu bir notayıda özellikle orta notalarda bariz bir şekilde hissediyorum. Bu tuzluluk hissiyatı tıpkı Merveilles Elixir deki gibi. Hatta parfüm o kadar tanıdık geliyor ki bir şeye benzetmeye çalışıyorsunuz ama bir şeye benzetemiyorsunuz. Ellena parfümlerinin bir kolajı gibi adeta. Ben bu parfümü Hermes'in bahçe serisindeki Sur Le Nil ile Mediterranee karışımı bir parfüm gibi hissettim. Her ikisinden de etkilenmiş ve iki parfümün de en güzel yönlerini almış gibi. Sur Le Nilin parlak, canlı, yeşil hissiyatı, Mediterranee'nin hafif tatlı, lezzetli, aromatik meyvemsi yapısını içine işlemiş gibi. Bir tarafı keskin diğer tarafı lezzetli ve modern.

    Kalıcılığı ve farkedilirliği bu tarz prfümler için iyi düzeyde diyebilirim. Bu sıcaklarda gün içinde tazelemeye ihtiyaç duymadan gün boyunca kendini hissettirdi. Özellikle bahar ve yaz aylarına çok yakışan yeşil ve enerjik bir parfüm. Hem kapalı hem açık ortamda rahatça kullanılabilecek, giyilebilirliği yüksek, genel beğeniye uygun tam bir genç ve orta yaş parfümü.

    Yapısı net olarak unisex, hem bayan hem erkek kullanımına son derece uygun.

    Bu mevsimde kullanmak için farklı bir alternatif arayanlara kesinlikle öneririm.
İşleniyor...
X