Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Nicolai Baikal Leather İntense

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Nicolai Baikal Leather İntense

    Click image for larger version

Name:	nicolai baikal leather.jpg
Views:	310
Size:	823.2 KB
ID:	164354

    Nicolai markasına her zaman bir sempatim vardır. Özellikle Newyork intense benim için bu zamana kadar kokladığım parfümler içinde 1 numaradır. Patcouli intense mesela halen temiz, sabunsu paçuli referanslarım arsında zirveyi zorlar İşte bu yüzden markanın her çıkan yeni parümünü heyecanla takip ediyorum.

    Geçtiğimiz yıl çıkan Baikal Leather bir hevesle kokladığım ve beni tam anlamıyla hayal kırıklığına uğratan bir parfüm oldu. Kişiliksiz, özelliksiz, olsada olur, olmasada olur dan ziyade keşke olmasaydı dediğim bir parfüm oldu.

    Daha çok vintage kadın parfümleri havasında ilerleyen sert olmayan bir deri ve tozlu mor çiçeklerin kombinasyonundan ortaya çıkan son derece tek düze ve oldukça sentetik meteryallerle burnunuzu bir hayli tırmalayan bir parfüm olmuş.

    Ne gerek vardı böyle bir parfümü piyasaya sürmeye anlam veremedim. Bu parfümü neden almalıyım sorusuna hiç bir cevabı yok. Ne koku güzelliği var, ne derinliği, ne sanatsallığı, ne sektöre kattığı bir yenilik, kısaca koskocaman bir balon ve benim için fazlasıyla hayal kırıklığı....

    Koku güzelliği 3
    Kalite hissiyatı 3
    Kalıcılık 7
    Farkedilirlik 6
    Genel Beğeniye Uygunluk 5

  • #2
    İncelediğin çok iyi oldu. Splite koymuştuk. Fikir sahibi oldum ben koku hakkında aşağı yukarı artık. Bu arada New York Intense haricini ben sevmedim. Anlam veremediğim çok koku vardı denediklerim içinde. Merakım da kalmadı bu markaya artık. Terenzi'den sonra Nicolai de öldü

    Yorum


    • matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Nasıl ki güzele güzel diyorsak, kötüye de kötü diyeceğiz. Normal şartlarda beğenmediğim bir parfümü çok kaleme almıyorum ama markadan beklentimle karşıma çıkan sonuç hayal kırıklığı olunca sinirden yazdım.

    • cantona8
      cantona8 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Yani basliga girerken ben de sevdin ve yorumladin merakiyla girdim ama Nicholai adina yikildim eline saglik..

  • #3
    Inceleme için teşekkürler Altuğ hocam.

    Yorum

    İşleniyor...
    X