Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Ne’Emah Laya

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Ne’Emah Laya

Bu parfumu Dubai Mall’da Sephora’dan aldim ve bana magaza calisani bu parfumun sadece Dubai sephora’da bulundugunu soyledi, ne kadar dogru bilemem ama yolunuz duserse ya da tanidiginiz varsa mutlaka almanizi veya getirtmenizi tavsiye ederim.

Parfum inanilmaz derecede tatli ve linear bir parfum. Acilisi nasilsa sonlara dogru yine ayni devam ediyor. Kremamsi vanilya, arka planda hafif cikolata havasi ve oud kokusu baskin. Buradaki oud agir oud degil, gayet modern herkesin begenecegi tarzda bir oud. Pamuk sekerinin cok daha yogun haline benziyor kokusu. Cok degisik ve ilgi cekici ve inanilmaz iltifat alan bir kokusu var.

Mevsim olarak sadece kis icin uygun cunku cok cok agir ve sadece 1 fis yetiyor. Sabah surdugumde aksam hala yeni sikmisim gibi kokuyor ve dus alsaniz bile hala biraz biraz geliyor. Boyle cok guclu parfumler biraz bayiyor aslinda ve cok fazla kullanilmiyor, dolayisi ile 100 ml sise 10-15 yil yeter diye dusunuyorum.

Nis ve tasarim koleksiyonumda buna benzeyen tek bir parfum dahi yok, gayet guzel uniseks bir parfum. Bildigim kadari ile Ne’Emah nis koku evi zaten. Bu tur notalari ve tatli kokulari seven biriyseniz kesinlikle radariniza alin ve kor alis yapin, pisman olmazsiniz.
İşleniyor...
X