Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Mancera Aoud Exclusif

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Mancera Aoud Exclusif

Click image for larger version  Name:	Mancera Oud Exclusif.jpg Views:	32 Size:	40.8 KB ID:	139394

Mancera'nın bu zamana kadar çıkarttığı en karakterli ve en iyi parfümü...

Fazla iddialı başladım biliyorum ama Mancera'dan bu kadar iyi bir parfüm çıkabileceğini tahmin bile edemezdim. Özellikle markanın daha önce çıkartmış olduğu Oud isimli yoğun arabiklik taşıyan parfümlerden gına gelmişken bu parfüm markanın diğer oud isimli parfümlerinden bir hayli farklı ve kaliteli geldi.

Başlardaki ıslak odunsuluktan gelen nemli orman havasının hemen ardından orta notalarda bol bol oriental baharatların kullanıldığı, labdanumun ve safran birleşiminden gelen reçinemsi, karanlık ve hafif meyvemsi tatlılık, ve nerden geldiğini bilemediğim boozy bir hava. Hepsi birbiriyle uyum içinde. Köşesiz, derin ve mistik havada bir parfüm.

Parfümü tarz olarak betimleyecek olursak MFK APLS ile Serge Lutens L'Haleine des Dieux karışımı gibi diyebiliriz. Sanki APLS'yi Serge Lutens yeniden yorumlamış da bu parfüm ortaya çıkmış gibi. Serge Lutens'in o eşsiz baharat kullanımının neredeyse aynısını yakalamış bu parfüm. APLS kadar sert değil oldukça kullanılabilirliği yüksek, koklaması ve kullanması son derece keyifli. Bu tarz parfümleri seviyorsanız bence mutlaka deneme listenize almanız gereken ve denedikten sonra büyük ihtimal şişesine sahip olmak isteyeceğiniz tarzda bir parfüm.

Kalıcılığı ve farkedilirliği çok çok iyi. Sıcak yaz günleri haricinde bence her mevsime uygun. Bu fiyat aralğında alınabilecek en iyi odunsu-oriental parfümlerin başında.

Artıları o kadar fazla ki parfümün dip notalarında biraz dağılmasını görmezden geliyorum. Eğer bu dağılma olmasa 10 üzerinden 10 puan verebilecek kadar ileri gidebilirdim.
    Son Düzenleme matrai; 25-10-19, 16:40. Tarafından yapıldı.
İşleniyor...
X