Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Mancera Precious Oud

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Mancera Precious Oud

    Click image for larger version

Name:	mancera precious oud.jpg
Views:	807
Size:	487.9 KB
ID:	139285

    Son zamanların yükselen markalarından bir tanesi Mancera. Özellikle son 2 yıldır çıkarttığı parfümler bir hayli başarılı. Fiyat skalası (Beymen fiyatı değil) performansı ve genel beğeniye uygun parfümleriyle ülkemizde orta niche segmentinde en fazla tercih edilen markalardan biri olmasını sağlıyor.

    Bu yılın başında çıkartmış olduğu parfümlerden biri olan Precious Oud özellikle notaları ile dikkat çeken bir çalışma olmuştu. Daha parfümü koklamadan sağlam bir iş çıkacağı bekleniyordu ve bana göre de bu fiyata bu tarzdaki en alınabilir parfümlerden birini sunmuş bize Mancera.

    Notalarına baktığımız zaman Viski, Tramisu, oud, vanilya, deri, meşe yosunu gibi birlikte kullanımına alışık olmadığımız bir nota bulutuyla karşılaşıyoruz. Böyle farklı işler her zaman beni cezbetmiştir. Şimdi yine çok ayrıntıya girmeden parfümün nasıl koktuğunu size aktarmaya çalışayım. Öncelikle ilk sıktığınız zaman aldığınız koku Xerjoff More Than Words'un neredeyse aynısı, daha sonra viski ve tramisu ile ile beraber hafif tatlımsı ve dumansı bir yapıya giriyor. Burasını nasıl anlatsam size şöyle diyelim, More Than Words ile Baraonda karışımı bir parfüm gibi diyebilirim. Sanırım en uygun tanım bu olacak. Hem farklı gibi hem değil bir yerlerden sürekli birşeyleri çağırıştıyor ama genel olarak baktığımızda keyifli sayabileceğim kalite izlenimi yüksek parfümlerden biri.

    Kalıcılığı ve farkedilirliği diğer Mancera parfümlerinin biraz altında gibi geldi bana ama gün içinde bir kaçtane denemiş olmamdan kaynaklanıyor olabilir.

  • #2
    İnceleme merak ettirdi. Piyer Dayı dükkanı başkasına mı devretti nedir, Mancera'da ilginç şeyler oluyor.

    Yorum


  • #3
    Tiramisunun şekerli tadı mı baskın yoksa viskinin boozy etkisi mi baskın acaba? Ofis ortamında kullanılabilir mi deneyenler yorumlayabilir mi acaba

    Yorum


    • #4
      Denedim güzel parfüm Mancera son dönemde çok iyi işler çıkarıyor ama dediğin gibi abi diğer manceralar kadar güçlü değil

      Yorum

      İşleniyor...
      X