Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Ormonde Jayne Montabaco

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Ormonde Jayne Montabaco

The 4 cournes of the earth serisinin bana göre en başarılı parfümü. Latin Amerika'dan esinlenilen parfüm deri ve tütün ana temasında ilerliyor. Deri, kadife gibi bir süet şeklinde kullanılmış ve tütün de kuru şekilde doğal halinde kokusuyla kullanılmış. Cok yüksek oranda kullanılan Iso e super'in de koku karakterine önemli bir etkisi var. Tecrübesiz bir burun olduğum icin parfümün nasıl koltuğundan ziyade bana hissettirdiğini anlatacağım. Parfümü kullandığımda kendimi smokin giymiş gibi hissediyorum. Yüksek özgüven veren, modumu yükselten her zaman elimin altında bulunduracağım kokulardan. Bu parfum icin kısaca karizmanın sıvılaştırılmış hali diyebilirim. Edp versiyonu ile intensivo olarak satılan extrait versiyonunun koku karakterleri yakın olsa da ikisini de deneyip, intensivo olanı tercih etmiştim. Performans olarak kullanıcısı tatmin edecektir. Maskulen koku severlerin mutlaka denemesi gereken bir calışma.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Montobacco aynen dediğin gibi karizmanın sıvılaştırılmış hali. Sadece açılışını sevmiyorum biraz sinek ilacı gibi kokuyor ama geriye kalan her notasına hayranlık duymamak elde değil. Normalde EDP versiyonu daha yaygın İntensivosuna ulaşmak ise biraz zahmet isteyen bir iş. Öncelikli intensivo olsada hangi versiyonunu bulursanız alın deneyin. Yeni boyut bir maskülen

Yorum

Bu kokuya olan merakım gitgide artmaya başladı, bu yorumlar bizleri yönlendiriyor. O yüzden yorum paylaşımlarının sürekli artması dileğiyle.

Yorum

tütün notasının bal veya vanilya ile bayıltılmadan, süet ve odunsu notalarla başka boyuta çekildiği muazzam bi koku, benim de top 10 umda demirbaş olarak kalacak kokulardan

Yorum

Hayallerimi süsleyen iki ormonde jayne parfümün den birisi. Almanya dan gelecek bir aile dostumuza intensivo versiyonunu aldırtmayi planlıyorum.

Diğeri için bknz. Nawab of oudh intensivo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: burkut
            Hayallerimi süsleyen iki ormonde jayne parfümün den birisi. Almanya dan gelecek bir aile dostumuza intensivo versiyonunu aldırtmayi planlıyorum.

Diğeri için bknz. Nawab of oudh intensivo
            Tedarik konusunda biraz sorunlu bir marka Ormonde Jayne. Siparişi ne kadar erken verirseniz o kadar iyi. Bu arada intensivo versiyonları da artık 120ml sisede satılmaya başlanmış.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Guest's Avatar
              Misafir Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              İbrahim hocam acaba bu bilgiyi nerede gördünüz, yorumunuzu görür görmez ormonde jayne in kendi sitesine girdim ancak orada öyle bir seçenek göremedim

Görünce şaşırmıştım ben de.

Yorum

Beni en çok hayal kırıklığına uğratan parfümlerdendir kendisi...
              Nawab of Oudh, NY Oud, Naxos, NY Amber, Mona Vanille

Yorum

Beni Ormonde Jayne gibi bir markayla tanıştıran parfüm elimin altında biiznillah bulunduracağım sayılı parfümden biri

Yorum

İşleniyor...
                X