Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Mancera Cedrat Boise

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Mancera Cedrat Boise

    Click image for larger version  Name:	mancera__cedrat_boise.jpg Views:	1 Size:	72.5 KB ID:	125958

    Çokça dile getirilen bir şey Cedrat Boise bir Aventus Klonumu?

    Cevap Kesinlikle değil.

    Cedrat Boise açılışında patlayan narenciyeler ve ona eşlik eden tatlı baharatlarla ilk başlarda Aventus benzerliğini versede bu benzerlik çok kısa sürüyor. orta notalardan itibaren kuru meyveler ile tatlılaşan parfüm özellikle siyah üzümün devreye girmesiyle beraber hafif tatlı, sulu ama bir o kadar da olgun. Sedir notasının alttan alta kendini hissettirmesi ile beraber bu olgunluk daha da katlanarak devam ediyor. Hani ilk başlarda Aventusa benzeyen parfüm artık Bois Du Portugal ile ufak tefek benzerlikler taşıyor. Şık ve güçlü bir parfüm izlenimi yaşatıyor. Parfümün genel ağırlığı siyah üzüm ve sedir ile çevrelenmiş tatlı meyveler. Odunsu meyvemsi bir parfüm.

    Bu parfüm nerelerde kullanılır? Özellikle bahar ve yaz aylarında, yaz tatilindeyken akşam gezmelerinde, üstünüzde keten bir gömlek altınızda bermuda şort ile oldukça iyi uyum sağlayacaktır. Kalıcılığı ve farkedilirliği oldukça güçlü olan parfüm 2 sprey ile tüm akşamı çıkarmanıza yardımcı olacaktır. Hafif esinti ile beraber etrafa dağılan kokusu ile dikkatleri üzerinize çekecek ve bu koku nerden geliyor acaba diye sağa sola bakınan insanları seyretmenizi sağlayacaktır. Parfümün genel beğenisi oldukça yüksek beğenmeyeni çıkmayacaktır. Zaten Mancera markasının en sevilen ve bilinen parfümü olması herşeyi açıklıyor.
    Son Düzenleme matrai; 21-05-19, 13:23. Tarafından yapıldı.

  • #2
    Aventus klonu diyen burnunu elden geçirsin! Evet iddaalıyım

    Yorum


    • #3
      "Özellikle bahar ve yaz aylarında, yaz tatilindeyken akşam gezmelerinde, üstünüzde keten bir gömlek altınızda bermuda şort ile oldukça iyi uyum sağlayacaktır. Kalıcılığı ve farkedilirliği oldukça güçlü olan parfüm 2 sprey ile tüm akşamı çıkarmanıza yardımcı olacaktır. Hafif esinti ile beraber etrafa dağılan kokusu ile dikkatleri üzerinize çekecek ve bu koku nerden geliyor acaba diye sağa sola bakınan insanları seyretmenizi sağlayacaktır. Parfümün genel beğenisi oldukça yüksek beğenmeyeni çıkmayacaktır."

      Her cümlesine katılıyorum.

      Yorum


      • #4
        Kokuyu cümlelere sığdırmak bu olsa gerek. Harika bir tanımlama yapmışsınız. Yaz akşamlarına daha uyum sağlayacağını düşünüyorum. Çok sıcak havalarda dikkatli kullanmakta fayda var. Tatlılık boğucu olabiliyor. Fiyat performans olarak en iyilerden birisi.

        VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

        Yorum


        • #5
          Benzerlik var ama ananas var diye her parfümde klon olmuyor Cedrat bol meyveli güzel performanslı bir yazlık

          Yorum


          • #6
            Senelerdir aventus klonu olmadıgı yönünde tartışmalar yaşıyordum bazı arkadaşlarla bu yazıyı ispatı olarak göstereceğim artık, çok teşekkürler bu güzel yazı için.

            Yorum


            • #7
              Çok yerinde ve haklı yorumlar bencede, garanti parfümlerden, yazlık ve performanslı parfüm bulmak biraz zor ayrıca fiyat olarakta makul

              Yorum


              • #8
                bugün kendisiyle 3. günüm. Hayatımda daha kötü kalıcılık ve yayılım görmedim. 5 fıs sıkıyorum ve 20-30 dakika sonra yok. 1 kişi bile sen parfüm mü sıktın diye sormadı ki ofise parfümü sıktıktan maksimum 20 dakika içinde gidiyorum. Keşke iade hakkım olsydı.

                Yorum


                • #9
                  Orjinal yazı sahibi: cordelia View Post
                  bugün kendisiyle 3. günüm. Hayatımda daha kötü kalıcılık ve yayılım görmedim. 5 fıs sıkıyorum ve 20-30 dakika sonra yok. 1 kişi bile sen parfüm mü sıktın diye sormadı ki ofise parfümü sıktıktan maksimum 20 dakika içinde gidiyorum. Keşke iade hakkım olsydı.
                  intense i çok iyi bu konuda silajı ve kalıcılığı fazlasıyla yeterli koku olarakta daha çok beğeniyorum

                  Yorum

                  İşleniyor...
                  X