Arkadaşlar merhaba. Dün konu açmıştım Boyner’den aldığım parfümün üretim tarihi ile ilgili. Gerekli cevapları verdiniz teşekkürler. Parfümün jelatinini açtım, kullanmaya başladım. Fakat ilk aldığım parfümle arasında çok fark var. Şöyle ki ben bu parfümü abimde görüp çok beğendim. İçeriğindeki mandalina notası özellikle çok hoşuma gitti. Bende gittim aynısından 100 ml sipariş verdim. Ama ikisini de ayrı ayrı bileğime sıkıyorum, sonradan aldığım Bvlgari daha çok şekerli bir kokuya dönüşüyor. Eski olan ise daha çok fresh, oryantal kıvamında. Acaba bayat parfüm mü aldım diyip checkcosmetic de sorguladım eski olan parfüm 2014 üretimli yeni olan ise 2015. İçeriğinin değiştiğini düşünüyorum. Aranızda bu parfümü kullanan veya hakkında bilgisi olan var mı ?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bvlgari Man Extreme’in içeriği mi değişti ?
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: mucahitcizmeciArkadaşlar merhaba. Dün konu açmıştım Boyner’den aldığım parfümün üretim tarihi ile ilgili. Gerekli cevapları verdiniz teşekkürler. Parfümün jelatinini açtım, kullanmaya başladım. Fakat ilk aldığım parfümle arasında çok fark var. Şöyle ki ben bu parfümü abimde görüp çok beğendim. İçeriğindeki mandalina notası özellikle çok hoşuma gitti. Bende gittim aynısından 100 ml sipariş verdim. Ama ikisini de ayrı ayrı bileğime sıkıyorum, sonradan aldığım Bvlgari daha çok şekerli bir kokuya dönüşüyor. Eski olan ise daha çok fresh, oryantal kıvamında. Acaba bayat parfüm mü aldım diyip checkcosmetic de sorguladım eski olan parfüm 2014 üretimli yeni olan ise 2015. İçeriğinin değiştiğini düşünüyorum. Aranızda bu parfümü kullanan veya hakkında bilgisi olan var mı ?
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum