Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Boyner’den aldığım parfüm bayat mı ?

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Boyner’den aldığım parfüm bayat mı ?

Arkadaşlar merhaba. Foruma yeni katıldım. Parfümler hakkında pek bilgim yok. Bir sorum var sizlere. 3 gün önce çok sevdiğim bi parfüm olan bvlgari man extreme siparişi vermiştim boynerden. 519 tl den 389 a düşmüştü. Bugün elime ulaştı. İnternetten sorgulattığımda üretim tarihi 2015 yazıyor. 3 sene önce üretilmesi sorun olurmu acaba raf ömrü falan ? Şuan jelatinli bir şekilde duruyor açmadım eğer sorun oluyorsa geri göndereceğim. Bazıları ilk sıkıştan sonra 2 sene diyor bazıları üretim tarihinden sonra 2 sene diyor hangisi doğru lütfen yardımcı olun 400 tl bayıldım

Foruma hoşgeldiniz. Aşağıdaki konu işinizi görecektir diye düşünüyorum.

http://parfumhobisi.com/forum/ana-fo...C3%BC-meselesi

Yorum

Özetlemek gerekirse (saklama koşulları uygunsuz olmadığı sürece) hiç kullanılmamış bir parfümün son kullanma tarihi yoktur.

Yorum

Bu yaz aldığım parfüm 2013 tarihli çıktı.. Sıkıntısız kullanıyorum.. Morhipo dan aldım bende

Yorum

Parfumun ciktigi ilk sene 2013 en iyi versiyondur.

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mucahitcizmeci
            emroztrk aldığım parfümden mi bahsediyorsunuz hocam ?
            Ben 2013 gormusum 2015 mis pardon parfum uretim yilina ne kadar yakinsa o kadar iyi bozulma olayi tamamiyle pazarlama taktigi jilatini acilmamis parfum kolay kolay bozulmaz isik ve yuksek isi girmuyorsa.

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Bu konu hakkında uzunca bir yorum yazmıştım. mertus hocamda konunun ana fikrini çok güzel özetlemiş.

Yorum

İşleniyor...
              X