Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Ortama göre nota tercihleriniz nedir?

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Ortama göre nota tercihleriniz nedir?

İnternette dolaşırken avare avare

İlk buluşmada, iş görüşmesinde, aklınıza gelebilecek her yerde, kalıcı etki bırakmak isteyen herkes, bunu parfüm aracılığıyla yapmak isterse mutlaka o parfümün içinde paçulinin yer almasının faydalı olacağını hatırlamalı.

şeklinde bir yazı ile karşılaşınca dostlara sorasım geldi...Bu paçuli yorumuna katkınız nasıl olur?

Ya da

Sinema tiyatroda

otobus metroda

Bir akşam yemeğinde tercih ettiğiniz notalar neler olurdu acaba?

Parfüm yazanada niye yazdın zaten demiyoruz ki...

her zaman ve her yerde ferah turunçgil ve akuatik aromatik kokular tercihimdir. çünkü bana pozitif bir hava katıyor ve beni mutlu ediyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DouglasCst View Post
      her zaman ve her yerde ferah turunçgil ve akuatik aromatik kokular tercihimdir. çünkü bana pozitif bir hava katıyor ve beni mutlu ediyor
      Ben de bergamot limon gibi özellikle başkasına sıkıntı vermediğini , rahatsız etmediğini düşündüğüm notaları tercih ediyorum...

Oudlar güller hep kendi kendime....

Yorum

• DouglasCst
        DouglasCst Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Kosovic Areej in hangi parfümü hocam

• Kosovic
        Kosovic Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        DouglasCst Hocam, Mustafa hoca başka ud parfümleri kullansanız fikriniz değişir belki dediği için bende Areej tavsiye ettim. Ancak ud sevmiyor sanız onlar da ağır kaçabilir. Russian Oud, Oud Luwak var Areej in çıkarttığı

• DouglasCst
        DouglasCst Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        sağolun hocam oud ile barışamadık maalesef. en kullanılabilir oud olarak tf oud woodu bile beğenemedim koku zevkime uymuyor anlaşılan

Yar ile hoşbeş ederkene, vanilya olacak, tarçın olacak.
      Bunlar odunsu notalarla bir güzel harmanlanacak ki ciddiyetsiz bir tatlılık alıp başını gitmesin.
      Yari sarmaladığında tütün içini ısıtacak. Eee baştan çıkarıcı bir dokunuş istiyorsan biraz da kakule olacak.

Diyor ve Şanel, buraları okuyorsan al notlarını, yaz bunları...

Yorum

İnsanları etkilemek için fazla çaba sarfetmiyorum bir süredir, olmadık parfümleri övüp, olmadıkları da yerdikleri için beğenirsen beğen beğenmezsen keyfin bilir modunda yım. Tabi parfümün rahatsız edici olmaması koşuluyla. Bu sebeple koleksiyonumun çoğunluğunu dışarıda kullanamıcam parfümler oluşturuyor, kendime parfüm alıyorum millete değil. Sağlığımdan endişe etmesem, dışarıda doldurma parfüm kullanıcam nasılsa her türlü etkileniyorlar
        Son Düzenleme Kosovic; 26-11-18, 20:19. Tarafından yapıldı.

Yorum

• kuzukardes
          kuzukardes Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          hocam sen de desene kendi kendine mode ON :-)

• Kosovic
          Kosovic Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Aynen hocam öyle oldu artık

Sinemada veya tiyatroda: çiçeksi notalar (kız arkadaşımla gidersem: hayvansı notalar)

Yorum

Uygun doz ile her türlü notayı her mekana uygun kılabilmeyi öğrendim.
          Çünkü genel olarak yoğun,baskın notaları sevdiğim için bir de mekan ayırt edecek olursam çoğu parfümümü kullanamaycak duruma gelirim.
          Paçuli ile ilgili tespit içinde paçuli var paçuli var demek istiyorum

Yorum

paçuli zor nota,referans bir paçuli parfümü sıkarsanız hac yağı yaftasını yersiniz.iş görüşmesinde daha naif kokulara yönelilmeli

Yorum

İşleniyor...
            X