Hiç o anda bayılıp da aldığınız ve ertesi gün hiç sevmediğiniz parfüm oldu mu ? Benim oldu.. Hem de bayağı para döktüğüm biir parfüm..CREED LOVE IN WHITE ...Her gün acaba sever miyim diye parfümü denedim... Ama olmadı olmadı.. Nasıl oldu da o an çok beğenerek aldım. Hala anlayamıyorum. Parfümü üzerime sıktığımda sonrasında aldığım koku beni sürekli rahatsız etti.. O kadar ki nefret ettim ve birine hediye ettim parfümü.
Onun için koku algılamamız zaman, şartlar, duygu, psikoloji, hormon, vb. gib bir çok faktöre bağlı diye düşünüyorum. O an güzel gelen bir koku sonra size hiç hitap etmeyebiliyor.
Daha da ilginci benim yıllar önce aldığım ve sonrasında çok ağır gelen Sisley Eau du Soir parfümü, yıllar sonra bana muhteşem gelip en favori parfümüm oldu. Hala en favori parfümüm. O kadar ki banyodan çıkınca tek kullandığım vücut nemlendiricisi..
Onun için koku algılamamız zaman, şartlar, duygu, psikoloji, hormon, vb. gib bir çok faktöre bağlı diye düşünüyorum. O an güzel gelen bir koku sonra size hiç hitap etmeyebiliyor.
Daha da ilginci benim yıllar önce aldığım ve sonrasında çok ağır gelen Sisley Eau du Soir parfümü, yıllar sonra bana muhteşem gelip en favori parfümüm oldu. Hala en favori parfümüm. O kadar ki banyodan çıkınca tek kullandığım vücut nemlendiricisi..
Yorum