Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Lavanta Notası Referansı Olabilecek Parfümler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Lavanta Notası Referansı Olabilecek Parfümler

Lavanta kokusunu size en iyi şekilde sunan lavantaya referans olabilecek parfüm sizce hangisi?

Referans olur mu bilmem, Caron pour un homme düşünülebilir. Hem tarihsel önemi hem de en yenilir yutulur lavanta yorumlarından...

Yorum

Amouage Ciel

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Bende Caron - Les Plus Belles Lavandes diyorum.
        Lavantayı kurutup elinizde ufaladığınız zaman ortaya çıkan koku varya işte bu onunla neredeyse aynı.

Yorum

La Nuit de L'Homme.

Yorum

MFK Masculine Plurel

Yorum

Lavanta işi biraz derin. Ama yine de şu son splitteki Timeless Levander de epey net bir lavanta içeriyor.

Yorum

Bence en başarılı lavantayı C.Dior Eau Noire'de bulabilirsiniz. Kahve notasını da. Katlanamıyorum bu kokuya derseniz önerilerim;

-Nobile 1942 - Fougere Nobile, (aromatik lavanta)
                -Xerjoff - Alexandria II, (sabunsu odunsu lavanta)
                -Alfred Dunhill - Blend 30. (Meşeyosunu lavanta)

En başarılı deneyimi ise, doğal lavanta yağı deneyerek yaşabilirsiniz unutulmamalı.

Yorum

benim için tartışmasız bir numara creed bois du portugal'dır. eski formül caron third man'de oldukça başarılıdır. Genel parfüm dünyasında invasion barbare ,nicolai new york intense,drakkar noir gibi parfümlerde lavanta notasının referans ürünleridir.Creed bdp varken hiçbirine gerek yoktur

Yorum

İşleniyor...
                  X