Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Dior Homme Intense koku problemi

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Dior Homme Intense koku problemi

Öncelikle herkese merhaba,

Forum'u yeni keşfedebildim ve hemen üye oldum. Değerli bilgilerinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    Yaşadığım problem şu, 3 aydır Dior Homme Intense 2017 (7X01) ve 2018'in bacthleri (8B01, 8D01, 8D02) deniyorum fakat kokular çok farklı geliyor, kalıcılıklarıda yok denecek kadar az.
    Daha önce 2012-2013-2017 batchlere sahip Dior Homme Intense'ler kullandım. Eski kullandığım şişeleri kokladığımda hepsi birbirine yakın, notları belirgin ve koku farkedilirliği çok iyi.
    Batch önerilerinize ihtiyacım var, güvendiğiniz batch kodlarını paylaşabilirseniz çok sevinirim. Sizin önerilerinize göre mağazalarda arayışa başlayacağım.

Şimdiden hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.
    Son Düzenleme muratata; 22-10-18, 17:22. Tarafından yapıldı.

Sürekli olarak Dior Homme intense kullanıyorsanız artık burnunuz kokuya bağışıklık gibi birşey kazanmış olabilir. Yoksa 2014 ten bu yana üretilen dior homme intenslerde herhangi bir formülasyon veya koku değişimi olmadı. Başka parfümler kullanın bir müddet daha sonra yine dior homme intense kullanın en azından koku hafızanız ortadan kalksın.

Yorum

matrai Abi performans olarak 2014 sonrası iki reformülasyon oldu. Bu konuda fragrantica.com'da da bahsedildiği için oradan alıp buraya kopyalayayım.

"1. Years 2007-2010: formula 03214/A - GREAT performance
      2. Years 2011-2014: formula 05443/A - GREAT performance
      3. Years 2015-mid2017: formula 08666/A - CRAP performance
      4. Years mid2017 - now: formula 10950/A - CRAP performance"

muratata şu an en güncel formülasyon 10950/A ben 8D01 batch denemiştim memnun kaldım ama siz beğenmemişsiniz o zaman bence artık batch aramayı bırakıp 2013 ve 2014 batch arayışına girmeniz en iyi çözüm olacaktır.

Yorum

• matrai
        matrai Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Düzeltmen için teşekkürler bundan haberim yoktu

Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
      Sürekli olarak Dior Homme intense kullanıyorsanız artık burnunuz kokuya bağışıklık gibi birşey kazanmış olabilir. Yoksa 2014 ten bu yana üretilen dior homme intenslerde herhangi bir formülasyon veya koku değişimi olmadı. Başka parfümler kullanın bir müddet daha sonra yine dior homme intense kullanın en azından koku hafızanız ortadan kalksın.
      Bilmediğim bir konu, hiç bu açıdan bakmamıştım yorumunuzu dikkate alacağım ama 1 senedir Dior Homme Intense kullanmıyorum
      Bu dönemde Maison Margiela 'Replica' by the fireplace ve YSL la nuit de l'homme kullandım (şuan replica kullanıyorum)
      Forumlarda ve google üzerine batchlerle ilgili araştırma yaptığımda benim yaşadığım sorunu yaşayan başka insanlara rastlandım, fragrantica'da özellikle tartışılmış konular var.
      Bu arada dün koluma 2018 DHI sıktım sephora'da, 4 saat sonra eşime koklattım koku gelmediğini söyledi, bu da kafamı karıştırdı.
      Yorumunuz için tekrardan teşekkür ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Azzura View Post
        matrai Abi performans olarak 2014 sonrası iki reformülasyon oldu. Bu konuda fragrantica.com'da da bahsedildiği için oradan alıp buraya kopyalayayım.

"1. Years 2007-2010: formula 03214/A - GREAT performance
        2. Years 2011-2014: formula 05443/A - GREAT performance
        3. Years 2015-mid2017: formula 08666/A - CRAP performance
        4. Years mid2017 - now: formula 10950/A - CRAP performance"

muratata şu an en güncel formülasyon 10950/A ben 8D01 batch denemiştim memnun kaldım ama siz beğenmemişsiniz o zaman bence artık batch aramayı bırakıp 2013 ve 2014 batch arayışına girmeniz en iyi çözüm olacaktır.
        Teşekkür ederim

Yorum

Uzun süreli kullanımda her parfümde aynı problemi yaşıyorum ben.
          İlk izlenimimde edindiğim keyfi alamıyorum hiçbir zaman.
          Bir süre hiç kullanmayın, tekrar geri döndüğünüzde farkı anlayacaksınız.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yanqoue View Post
            Uzun süreli kullanımda her parfümde aynı problemi yaşıyorum ben.
            İlk izlenimimde edindiğim keyfi alamıyorum hiçbir zaman.
            Bir süre hiç kullanmayın, tekrar geri döndüğünüzde farkı anlayacaksınız.
            Son 6 aydır hiç kullanmadım, son kullandığım 2017’nin. Onun kalıcılığı ortalama 8 saat civarındaydı. Dün 2018 test ettim kalıcılığı 3-4 saat sürdü, Belki benim burnum alışmıştır diyip eşime koklattım o da koku almıyorum ben dedi. Onada koku gelmeyince kafamda soru işaretleri oluştu. Ben yine de önerilerinizi dikkate alacağım, Dior Homme Intense’e uzak kokular kullanıp bi de öyle test edeceğim.

Yorum

Merhabalar ben çok kısıtlı bilgim var o yüzden yorumsuz yazacağım, uzun yıllardır kullanıyorum Dior Homme Intense ama aralıklarla yani bu son ürünü almadan önce 5-6 ay kullanmamışımdır, SEVİL den aldım yaklaşık bir hafta önce en büyük boyunu. (aralık 2022).

Kesinlikle eskisine benzemiyor, o bayıldığım ruj kokusu hiç gelmiyor mesela, kalıcılık da 3-4 saat anca, kazıklanmış gibi hissediyor insan, yani bunu iade edemiyormuyuz bu şikayetler ile.
              *Birde coronadan dolayı koku duyularımız hasar görmüş olabilir mi acaba

Yorum

Koronayla ilgisi yok.. Koronadan daha büyük bir sorun olan reformülasyonla ilgili...

Yorum

Sevil e yazdım sorun ile ilgili aşağıdaki cevabı aldım;

Değerli müşterimiz,

Öncelikli olarak şikayetinizi bizlere ilettiğiniz ve göstermiş olduğunuz hassasiyetiniz için SEVİL Aile’si adına sizlere teşekkür ederiz.

Sevil Mağazalarımızda satışa sunulan tüm ürünlerimiz Sağlık Bakanlığından onaylı, yurt dışından ithal edilen, bandrollü orijinal ürünlerdir.
                  Ürün etiketlerinde yurt dışından ithal eden distribütör firmanın unvanı, adresi ve iletişim bilgileri yer almaktadır.

Ürünlerle ilgili herhangi bir problem yasadığınızda, ilgili distribütör firmaya test amaçlı gönderilmekte, uzmanlar tarafından incelemesi yapılmakta, ürün ile ilgili analiz sonucuna göre siz değerli müşterilerimize dönüş yapılmaktadır.

Ürününüzü kutusu ve faturası ile birlikte size en yakın SEVİL mağazasına giderek ürün şikayet formu doldurmanızı rica ederiz.
                  Dilerseniz 308979079 Yurtiçi kargo iade kodu ile merkezimize direkt gönderimde sağlayabilirsiniz.

Ürününüz teslim alınarak distribütör firmasına teste gönderilecek ve test sonucu tarafınıza 21 iş günü içerisinde iletilecektir.

Bilginize,
                  İyi günler dileriz.
                  Vede ben bu yeni dior homme intense den memmun kalmadım, tavsiyeleriniz varmı başka aynı tadı alabilecğim? O ruj kokusu, odunsuluğu gitmiş hepsi
                  Son Düzenleme iskender; 14-12-22, 16:16. Tarafından yapıldı.

Yorum

Ben parfümüme bayılıyordum, "013 ve 2014 batch arayışına girmeniz en iyi çözüm olacaktır." demiş nereden bulacağız onu. Bu yeni parfüm tam bir fiyasko, müşterilere bilgi verilmesi gerekiyor bir sürü para da verdik. Sevil iade almaz heralde direteceğim bakalım başka parfüm verirlerse ama sonuçta, 3 saat bile zor duran hiç bir karakter göstermeyen bir koku (bana göre).

Bana bi dior homme intense killer lazım. Burayada tavsiye bırakırsanız sevinirim.

Yorum

İşleniyor...
                    X