Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Karşınızdaki İnsana Güven Duygusu Veren Parfümler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Karşınızdaki İnsana Güven Duygusu Veren Parfümler

Çoğunluğumuzun başına gelir koku her zaman ilk izlenimlerden bir tanesini uyandırır. Karşımızdaki kişinin kullandığı parfümden ilk izlenimi çıkarttığımız gibi kendi kullandığımız parfümde karşımızdaki kişiye bir mesaj iletir.

Size göre karşınızdaki insana güven duygusu aşılayan parfümler nelerdir.

Bunu karşımızdaki kişiye sormamız gerek ancak burada karşıdaki kişi ben oluyorsam ter ve ten derdim ta ki katledilene dek. Dolayısı ile bana karşı tarafla alakalı inandığım ve güvendiğim kodları aşılayabilecek bir koku / parfüm artık yok.

Yorum

Ben çok dikkat ettim Guy Laroche Drakkar Noir kokusu insanlara oldukça güven veriyor. Kendi gözlemimdir

Yorum

Sanırım old school kokular herkeste bir baba,amca,ağabey imgesi oluşturdukları için insana samimi ve güven veren bi his yaşatıyorlar.
        Mesela insan Prada Amber man kokan birinden de asla bir kötülük beklemez

Yorum

Hafif ve iç ısıtan kokular olmalı.
          Prada L'Homme, Reflection Man, Dior Homme Intense...

Yorum

Bence daha yumuşak kokular karşı tarafa güven duygusu veriyor. Guerlain L’instant Magic ve Chanel no 19 poudre diyebilirim. Bir de geçmişi hatırlatan nostaljik parfümler...Elizabeth Arden Red Door, Bellisima ve Cacharel Anais gibi.

Yorum

Tom Ford grey Vetiver, MFK aqua universalis gibi temiz sabunsu parfümler

Yorum

FM Outrageous
                Amouage Reflection
                Xerjoff Mefisto gibi mülayim ama etkili kokular

Yorum

Pudralı ve yumuşak, anne hissi veren kokulara kanım hızlı ısınıyor.

Yorum

Davidoff Cool Water
                    Bu kategoriye tüm temiz kokan tüm parfümleri ekleyebiliriz herhalde.

Yorum

Lubin İtasca sürünce ben:

Ben gelmedim dava için, benim işim sevi için
                      Dost'un evi gönüllerdir, gönüller yapmağa geldim.

Yorum

Nerede bi maskülen var nerde bi berbervari koku varsa orada güvendeyim . Safari , Brüt , Sartorial , Green İrish Tweed gibi . Temiz kirli olmayan maskülenler .
                        Hele hele bayanlarda Bellisima anne eli degmis gibi 🙂

Yorum

• Pervane
                          Pervane Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Siz söyleyince aklıma Rive Gauche PH geldi. Gerçekten de öyle.

• Kadir.tbk
                          Kadir.tbk Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Kesinlikle .

Bu tanıma en çok uyan benim için Adp Colonia. İlk kokladığımda hissettiğim şey güven duygusu olmuştu. Bir de ılımlı, temiz kokan ve güven hissi veren Green Irish Tweed diyorum.
                        estefanyen

Yorum

İşleniyor...
                        X