Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Atelier Rebul Parfümleri ve Kolonyaları Nasıldır.

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Atelier Rebul Parfümleri ve Kolonyaları Nasıldır.

Merhaba Atelier Rebul firması geçmişe dayalı eczane'den vs kolonya işlemleri yapan bir firma parfümde üretiyor şuan

Edc ve Edp Konsantresinde olan parfümlerini sizin değerli yorumlarınızdan alabilirmiyim

Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.

Birkaç alışveriş merkezinde stantları var; örn. Cevahir'de stantları Akasya'daysa mağazalar var - İstanbul için konuşuyorum. Daha henüz ürün gamları fazla değilken, ben seneler önce Hermesi'in Terre d'Hermes'ine benzediği için "Black Pepper"lerini almıştım; artık nişe yakın ürünleri de var. Hatta Herod bana birtanesi koklatmıştı; acayip birşeydi. Bence çok fazla performans beklememek şartıyla gayet ekonomik ve güzel parfümleri var.

Yorum

Ben yeşil çay kolonyasına bayılıyorum, öneririm. Bir de No 94 isimli Baccarat Rouge klonu bir parfümü var, oldukça adı geçiyor.

Yorum

• protectedsugar
        protectedsugar Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Tabii kolonyları lavanta, yeşil çay bizde demirbaş; hatta iki duş jelleri var bende şu an Watsons'dan almıştım "Yeşil Çay" ve "Spices"..gayet ekonomik ve hoş kokular.

• Frozenwings
        Frozenwings Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Lavanta hariç aynı ürünlerini kullanmışız. lavanta biraz keskin geldiği için almaya cesaret edemedim.

Selam.. Parfümlerden Oud Royal ve Black Papper kullandım. Her ikiside EDP . Koku,kalite ve kalıcılık olarak , özellikle Our Royal Muazzam. Kurdan önce Our Royal 249 idi şimdi 310 olmuş. Kutu,tasarım,kalite niş ayarında. EDC Kolonyaların dan Amber Olanı aldım, hala kullanıyorum. Net olarak, Edt performansında. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Bu arada İzmir Mavişehir Avm de mağazaları var.

Yorum

• 8 Million Stories
        8 Million Stories Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Merhaba. Black Pepper'ın kokusunu biraz tarif edebilir misiniz? Kalıcılık/Silaj nasıldı?

Orjinal yazı sahibi: protectedsugar View Post
      Birkaç alışveriş merkezinde stantları var; örn. Cevahir'de stantları Akasya'daysa mağazalar var - İstanbul için konuşuyorum. Daha henüz ürün gamları fazla değilken, ben seneler önce Hermesi'in Terre d'Hermes'ine benzediği için "Black Pepper"lerini almıştım; artık nişe yakın ürünleri de var. Hatta Herod bana birtanesi koklatmıştı; acayip birşeydi. Bence çok fazla performans beklememek şartıyla gayet ekonomik ve güzel parfümleri var.
      nişe yakın kokular oldugunu duymuştum deneyeceğim bir gün

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sserkan View Post
        Selam.. Parfümlerden Oud Royal ve Black Papper kullandım. Her ikiside EDP . Koku,kalite ve kalıcılık olarak , özellikle Our Royal Muazzam. Kurdan önce Our Royal 249 idi şimdi 310 olmuş. Kutu,tasarım,kalite niş ayarında. EDC Kolonyaların dan Amber Olanı aldım, hala kullanıyorum. Net olarak, Edt performansında. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Bu arada İzmir Mavişehir Avm de mağazaları var.
        amberi merak ediyorum saten ankarada ankamall magzasında var diye biliyorum test edeyim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Frozenwings View Post
          Ben yeşil çay kolonyasına bayılıyorum, öneririm. Bir de No 94 isimli Baccarat Rouge klonu bir parfümü var, oldukça adı geçiyor.
          Baccat Rogue benziyorsa mükemmeldir saten
          bacaat feminen di biraz sanırım hatırladıgım kadarıyla

Yorum

• protectedsugar
            protectedsugar Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Bir de Costume National pour Homme'a benzeyen parfümleri vardı.

• Herod
            Herod Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            istanbul olan cn homme ye benziyor ayrıca eau mystuque var o da tahmin olarak tauerville amber flash...

Birde İstanbul adından bir ürünleri var o nuda özellikle denemenizi tavsiye ederim.

Yorum

İstanbul isimli kokusu gayet iyi ancak onda da fiyatlar uçtu

Yorum

200 Liralaık Pure Havane yi 420 liraya görünce Atelier e şaşırmamak lazım

Yorum

Modern Leather,Hdp 1828’in birebir kopyası...

Yorum

parfümlerde dünya para oldu cidden hepsi dudak uçuklatıcı

Yorum

Yasemin kolanyasını denedim,yaseminle alakası yok fakat kalıcılık kıyafette çok rahat 24 saati görüyor. Kokusu da gayet hoş, parfüm diye kullanılır.

Yorum

Atelier Rebul parfümlerini kalıcılık/farkedilirlik açısından önerir misiniz?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 8 Million Stories
                        Atelier Rebul parfümlerini kalıcılık/farkedilirlik açısından önerir misiniz?
                        Parfümleri ortalama yayılım olarak civarında kalıcılıkları güzel

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

İşleniyor...
                        X