Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Jovan Musk

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Jovan Musk

    Bu arkadaşı tanıyanlar el kaldırsın😊 Tahmin ediyorum ki bilenler şu an bir flashback yaşadı, hey gidi günler dedi..

    Nereden çıktı diyeceksiniz aklıma düşmüştü nicedir, bugün elime geçti ve ilk vapoyu yapar yapmaz gençlik yıllarına götürdü.

    Parfüm-nota yorumlamasını hiç beceremem ben bu konuda yetenekli olan siz ve sizin gibi değerli arkadaşların deneyimlerini okumayı seviyorum. Yalnız bu parfümün bende uyandırdığı hissiyat "çekilin abiniz geliyor" dedirtecek kadar iddialı ve maço bir maskülen. Kouros kafasında değil ama daha farklı, nasıl tarif ederim bilemedim aslında jovan musk da hayvansı ama farklı.

    Zaten birazda kokuyu bilen arkadaşların hakkındaki düşüncelerini ve tariflerini merak etmemdi konuyu açma sebebim.

    Haydi bakalım bilen duyan gören varsa keyifle okumaya hazırım😊

  • #2
    Fiyat performans canavarı 39₺ gibi bir fiyata aldım hepsiburada.com dan 88ml olarak satılır rüzgarlı havalarda ateş ediyor arada koklarım çok temiz kokar sabuncu bir yapısı var babamın demir başlarından.
    Sadece garçons.

    Yorum


    • #3
      Bence bu başlığa Mete hoca yazar gibime geliyor 😀


      Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

      Yorum


      • Onur
        Onur Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        benimde ilk aklıma Mete Hoca gelmişti

    • #4
      Ben hic kullanmadim, acikcasi yorumlari merak ediyorum.

      Yorum


      • #5
        Yorumlara bakınca denemek farz oldu 😊 Bu arada unisex bir koku ama Alyssa Ashley Musk bunuda çok tavsiye ederim.

        Yorum


        • Onur
          Onur Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          denenecekler listesine aldım hocam

      • #6
        Parfümüyle hemen hemen aynı olan after shave versiyonunu kullanıyorum. 2 yıldır bitiremedim ve bitmeyecek de Ama traş sonrası çok rahatlatıyor, nostalji yaptırıyor bana. Parfümünü kullanılabilir bulmamıştım pek. Günümüze ait değil gibi duruyor. Amma sert adam parfümü bu be!

        Yorum


        • #7
          Merak ettigim bi kokuydu şimdi dahada çok merak ettim . Çokda uygun fiyatlara bulunuyo . Traş sonrası için alabilirim.

          Yorum


          • #8
            Keşke tüm parfümler böyle uygun olsa.

            Yorum


            • #9
              Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
              Bence bu başlığa Mete hoca yazar gibime geliyor 😀


              Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              Valla hiç kullanmadım arkadaşlar ama hikayesini Vedat Ozan'ın kitabında okumuştum. 1970'lerde, Jovan küçücük bir şirket olmasına rağmen, bu ürünün reklamlarıyla epey dikkat çekmeyi başarıyor. O zamanlar Jovan's Musk Oil adıyla piyasaya çıkan ürünü bir cinsel çekicilik objesi gibi sunma projeleri çok başarılı oluyor. Daha önce sadece banyo yağları üreten şirketin ortaklarından biri, New York'un hippi kültürünün merkezi haline gelmiş bir semtinde, bir sürü gencin hippi kılıklı satıcılardan küçük şişelerde misk yağı aldığını görünce kafasında bir fikir beliriyor. Misk, parfüm sektöründe bilinmeyen bir şey değil ama onlar tamamen misk üzerine kurulu bir parfüm üretmeye ve bunu da farklı / agresif bir reklam kampanyasıyla desteklemeye karar veriyorlar. Aklımda kalan sloganlardan biri aşağı yukarı şöyleydi: "Satılık cinsel çekicilik. Siz de gelip kendinizinkini alın". Vedat Ozan'ın verdiği bilgiye göre, tahmin edilebileceği gibi parfüm gayet ucuz yapay misk moleküllerinden ve bunlara eklenmiş gene ucuz ve sıradan odunsu ve baharat moleküllerinden ibaret oldukça basit ve estetikten uzak sayılabilecek bir ürün. Son derece başarılı olmasının, dönemin iyi gözlemlenip buna çok uygun bir reklam kampanyası düzenlemeye dayandığı belirtiliyor. Jovan şirketi, bu parfümü çıkarmadan önce yıllık 1,5 milyon dolar satış yaparken 1972'de Jovan Musk piyasaya sürüldükten sonra ciro müthiş yükseliyor ve 1980'de 80 milyon dolara ulaşıyor, ertesi yıl da şirket 85 milyon dolara el değiştiriyor. Yani şirket ortakları 10 yıldan daha az bir zamanda sadece cinselliğe dayanarak yaptıkları reklam kampanyası sayesinde büyük bir servetin sahibi oluyorlar. Bu parfümü kullananlar, reklamlarında vaat edilen herhangi bir şeye ulaşmayı başardılar mı bilemiyorum ama şirketin ortaklarının arzuladıkları şeye ulaştıkları kesin
              Son Düzenleme Medea; 29-01-17, 04:18. Tarafından yapıldı.

              Yorum


              • #10
                Jovan Musk'ın kadınlar için olanından kullanıyorum ara sıra. Havanın güneşli ve rüzgarlı olduğu anlarda insanı çok rahat ve temiz hissettiriyor.

                Yorum


                • #11
                  Jovan white musk kullanıyorum tıraş sonrası orjinal musk dan daha kullanılabilir olanı, white musk kadınlar tarafından da çok tercih ediliyor.


                  Sent from my iPhone using Tapatalk

                  Yorum

                  İşleniyor...
                  X