Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

!Hilkat Garibeleri +18!

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Tom Ford London.....Balataları alev almış kamyon lastiği gibi kokuyor.Püskürttükten sonra nefes almak için dalgıçların kullandığı oksijen tüpü gerekiyor.

Yorum

• Optuna
      Optuna Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Denemedigim bir koku. Benzetmeniz sebebiyle koşarak denemeye karar verdim.

• Xlusive
      Xlusive Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Bulgari Black ve Fahrenheit'ın açılışına ne demeli bir insan niye lastik gibi kokmak istesin

• uyar48
      uyar48 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Hocam ben baştan uyarımı yapayım da,gerisi size kalmış.Günah benden gitsin

okudum baslıgın hepsını..ursa yatagan cuir6 severek kullansamda benı rahatsız eden yapay baharat spicebomb kullanamadıgım kokulardan..

Yorum

Bence Makedon nefret ettiğimiz kokuları değil de, cok begenmediğimiz hatta itici yanları olduğu halde bir şekilde çekildiğimiz kokuları soruyor. (doğru mu? )

Benim geçmişimde boyle bir koku var, Montale Red Aoud.. Kimyonlar, safranlar, karabiberler, vetiverler, arabik güller ve tabii oud.
      Ancak yine de bir full şişe almıştım, sıradışı ve çekiciydi. Nefret edeni çok. Ama kullandığımda bir kez iltifat da almıştım!!
      Yine alsam mı bir şişe :-)))))) Psikopatın teki olduğunu bildiğim halde terkedemediğim sevgili gibi birşey benim için kendisi.
      Son Düzenleme Minty; 26-01-17, 15:23. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Guest's Avatar
        Misafir Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Teşekkür ederim; almak istediğim cevaplar tam da bu yöndeydi

Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
      Wowwwwww hemen yazayım o zaman

ELDO Sécrétions Magnifiques - Apış arası kokusu
      Sigilli athunis - Soba Kurumu Kokusu
      Tiziana Terenzi Ursa - Özellikle ilk yarım saat ahır kokusu
      Papillon Salome - At harasına girdiğinizde karşılacağınız koku
      Düşünsem aklıma ilk gelecek olanları yazmışsın ve bana bir şey kalmamış Bir tek ELdO yu bilmiyorum. Ama onun yerine şu ELdo'yu ekleyeyim. Vierges et Toreros. Bana aşırı derecede plastik kokusu verdi. Bayılıyordum az kalsın.
      Son Düzenleme cantona8; 26-01-17, 15:27. Tarafından yapıldı.

Yorum

bi iğrençlikte ben yapayım xerjof al-khatt. hayatımda mide bulantısı geçirten tek parfüm. kurban bayramında kesim işine soyunanlar bilir. kesim sırasında sıcak etten bi koku gelir ağır itici bi koku. işte bu parfümün açılışı ve uzunnnnnnn bi süresi bu şekilde. resmen cinayet. xerjof bunu o kadar imza eserin nazarlığı olarakmı yaptı naptı bilmem ama. şişeli alma yanlışına düşen insanın bunu buzlukta saklaması lazım

Yorum

ha bunu denediğim sampleden sadece iki defa fıslattım. bi ara atayım dedim ama örnektir. kapalı bi şekilde dursun dedim bigün birine şaka olarak kullanılabilir şu an aklıma geldi

Yorum

Serge lutens Qubilay han, çölde bir hafta boyunca yikanmamis bir bedevinin koltukalti kokusu diye bir yorum okumuştum bence bir deneyin

Yorum

Bence Bond New York Oud, Amouage Opus VII. Benzetme yapmak istemiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Medea View Post
                Montale Aoud Cuir d'Arabie... Açılış: Bir çiftlikteki tüm küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar aynı anda hacetlerini gideriyor, sonra çiftlik sahibi nedense gelip bunların üzerine mazot döküyor (deli herhalde), aksi gibi de çiftliğin hemen yanında deri tabaklama atölyesi var... Kalp Notalar: Arabik güller... Kapanış: Kırlarda kır çiçekleri arasında gezinti... Ahırda başlayıp kırlarda biten, müthiş değişimler sergileyen bi hilkat garibesi.
                Parfüm gerçekten ilginçmiş başlangıcı biraz testere filmi gibi çiftlik sahibinin gelip bunların üzerine mazot dökme kısmı ise gerçekten efsane olmuş

Yorum

Nishane - Afrika Olifant

Yorum

Secretions Magnifiques... Evet uyumsuzluklar kralı. Genel olarak başlangıçtaki saldırının dışında iğrenç bir sütlü yosun ortaya çıkıyor. Ciddi anlamda mide bükücü. Sonra sakinleşmeye devam ediyor ve başlardaki o çılgın sanki o değilmiş gibi yumuşak sabunsu sütlü bir yeşile dönüyor. Yer yer çok ağır koku salmıyor değil ama ilk anlarında. Gayet zorlayıcı. Parfümseverleri parfümsevmezlere döndürebilir...

Yorum

serge lutens serge noir...soğan suyu ter karışımı bişey kafayı yedim.sıkar sıkmaz elimi kolumu yıkamıştım....

Yorum

• Medea
                        Medea Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Neydi o soğan sulu ter hakikaten!.. Ben yine de sonuna kadar dayandım. Yoğun bir keskin karanfil kokusuna dönüşmüştü. Serge Lutens'den ters köşe yapan bir parfüm...

Millet neler koklamış ya
                      Secretions Magnifiques bir ara splite açıktı ama ağzımın tadı kaçmasın diye almadım
                      Benim şu ana dek en beğenmediğim kokular MFK APLS ve Musc Ravageur oldu.

Yorum

la liturgie des heures; jovoy... başlangıcın nasıl koktuğunu ifade edemeyeceğim maalesef..

Yorum

pekji odoon...
                          kokladığım beni mahveden onca koku arasında en tepeye koydum...
                          çok kirli yoğun sanki ağustos sıcağında pastırma yemişim de son bir ayımı sokakta izbe yerlerde geçirmişim gibi...
                          seveni varsa sample gönderebilirim
                          İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

İşleniyor...
                          X