Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Türkiye’de Olmaması Büyük Ayıp Olan Parfüm Markaları

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Türkiye’de Olmaması Büyük Ayıp Olan Parfüm Markaları

Özellikle son 2-3 yıldır büyük bir atılım yapan Türkiye parfüm distribütörleri ülkemize bir çok markayı getirdiler. Fakat öyle markalar var ki bu kadar geniş yelpaze içinde hatta olmasada olur dediğimiz markaların arasında kendine yer bulamaması çok büyük bir eksik. Size göre bu marka nasıl olurda Türkiye de olmaz dedikleriniz hangileri

Profumum'un olmaması beni çok şaşırtıyor. Annick Goutal da olmalı bence. Bir de keşke Tauer geri dönse.
    estefanyen

Yorum

Tauer, nasıl olmaz dediklerimin en üst tepesinde.

Annick Goutal. Bu kadar marka içinde tutunamaması bizim ayıbımız.

Parfum de Empire: Bir ara gelecek diye söylentisi çıkmıştı ama ne gelen var ne giden.

Maitre Parfumeur Et Gantier: Bir gün mutlaka gelecek ama bu zamana kadar olmaması ayıp

Caron: Bildiğim kadarı ile distribütörü olmayan markalardan ülkemizde ulaşması bir hayli güç
      Son Düzenleme matrai; 30-07-18, 00:16. Tarafından yapıldı.

Yorum

Bülent reis (Uzay) PdE için sonbaharda gelecek gibisinden konuşmuştu bana geçen ay. Ben de Tauer,PdE, Masque gibi markaların ülkemizde olmasını istiyorum ve bekliyorum.

Yorum

O kadar içi boş marka Türkiye'de varken, Profumum Roma gibi kaliteli bir markanın olmaması beni şaşırtıyor, ayrıca Oriza L. Legrand markasının da Türkiye'de iş yapacağını düşünüyorum.

Yorum

Aklıma Le Labo geldi ilk olarak.

Yorum

• connoisseur
              connoisseur Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Ben de kesinlikle buralara gelmesini cok isterim.

• ali
              ali Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Avrupa'ya bile göndertemedik split yapılacağı zaman; vergi vs.

Laurence Dumont.
            https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

Daniel Josier iyi iş yapabilir.
              Commodity merak uyandırabilir.
              Dusita fark yaratabilir.
              - Stop the car...
              - What ?!
              - Stop the fuckin' car!

Yorum

Slumberhouse
                tauer
                Zoologist

Yorum

Tauer ve PDE kesinlikle

Yorum

Fort & Manle dün konuştuk bu mevzuyu nasıl olmaz diye hâla anlam veremiyorum

Yorum

Bende fort manle ve tauer diyorum

Yorum

Fort and manle kesinlikle. Adamların yaptığı ürünler osmanlıdan ve doğu kültüründen esinlenme. Padişahlarımızın isimlerine parfümleri var ama sadece bizim ülkede yok . Onları da suçlamıyorum buraya açılmak istemiyorlarsa. Türkiyeye ürün bile gönderemiyorlar. Pakistanda, Kazakistanda tanıdığınız varsa göndertin oraya onlar getirsinler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omerikb View Post
                        Fort and manle kesinlikle. Adamların yaptığı ürünler osmanlıdan ve doğu kültüründen esinlenme. Padişahlarımızın isimlerine parfümleri var ama sadece bizim ülkede yok . Onları da suçlamıyorum buraya açılmak istemiyorlarsa. Türkiyeye ürün bile gönderemiyorlar. Pakistanda, Kazakistanda tanıdığınız varsa göndertin oraya onlar getirsinler
                        Valla bizim buraya da 65 dolar shippinge yolluyolarmis, kalsin

Yorum

İşleniyor...
                        X