Özellikle son 2-3 yıldır büyük bir atılım yapan Türkiye parfüm distribütörleri ülkemize bir çok markayı getirdiler. Fakat öyle markalar var ki bu kadar geniş yelpaze içinde hatta olmasada olur dediğimiz markaların arasında kendine yer bulamaması çok büyük bir eksik. Size göre bu marka nasıl olurda Türkiye de olmaz dedikleriniz hangileri
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Türkiye’de Olmaması Büyük Ayıp Olan Parfüm Markaları
Çökme
X
-
Profumum'un olmaması beni çok şaşırtıyor. Annick Goutal da olmalı bence. Bir de keşke Tauer geri dönse.
- 3 beğenme
-
Tauer, nasıl olmaz dediklerimin en üst tepesinde.
Annick Goutal. Bu kadar marka içinde tutunamaması bizim ayıbımız.
Parfum de Empire: Bir ara gelecek diye söylentisi çıkmıştı ama ne gelen var ne giden.
Maitre Parfumeur Et Gantier: Bir gün mutlaka gelecek ama bu zamana kadar olmaması ayıp
Caron: Bildiğim kadarı ile distribütörü olmayan markalardan ülkemizde ulaşması bir hayli güçSon Düzenleme matrai; 30-07-18, 00:16. Tarafından yapıldı.
- 3 beğenme
Yorum
-
- 1 Beğen
Yorum
-
Fort and manle kesinlikle. Adamların yaptığı ürünler osmanlıdan ve doğu kültüründen esinlenme. Padişahlarımızın isimlerine parfümleri var ama sadece bizim ülkede yok
. Onları da suçlamıyorum buraya açılmak istemiyorlarsa. Türkiyeye ürün bile gönderemiyorlar. Pakistanda, Kazakistanda tanıdığınız varsa göndertin oraya onlar getirsinler
- 1 Beğen
Yorum
-
Valla bizim buraya da 65 dolar shippinge yolluyolarmis, kalsinOrjinal yazı sahibi: omerikb View PostFort and manle kesinlikle. Adamların yaptığı ürünler osmanlıdan ve doğu kültüründen esinlenme. Padişahlarımızın isimlerine parfümleri var ama sadece bizim ülkede yok
. Onları da suçlamıyorum buraya açılmak istemiyorlarsa. Türkiyeye ürün bile gönderemiyorlar. Pakistanda, Kazakistanda tanıdığınız varsa göndertin oraya onlar getirsinler 
- 2 beğenme
Yorum
Yorum