Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Genel beğeniye uygun ama size uymayan parfümler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Genel beğeniye uygun ama size uymayan parfümler

Örnek verecek olursam AVENTUS herkesin hakkında övgüyle bahsettiği bu parfümü ben hiç ama hiç sevmedim :/ Bir kaç kere şans verdim kendisine ama tarihin tozlu raflarında yerini aldı D

Chergui. İyi kotu tartısmıyorum ama hatırladıgım elim hic gitmiyordu. Kontrpiyede kalmış kaleci gibi her defasında nasıl yani demekten sıkılmıştım.

Yorum

ilk 2 yorumda katliam olmuş 1 aventus 1 Chergui aman allahım

chergui kesinlikle genel beğeni kokusu değil bana göre bu tabi şahsi fikrim benim ...

Yorum

• Guest's Avatar
        Misafir Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Batuhan hocam katılıyorum yazdığınıza ve ne yazikki chergui genel beğeniye hiç açık bir parfüm değil...O bizim kıymetlimiz

• Guest's Avatar
        Misafir Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Guardians of Chergui listeme seni de aldım fuat hocam başı ben çekiyorum bu konuda Beraberce savunuruz bu forumdada Cherguimizi

Birçok kişi TF tobacco vanille bayılır ama ben çok sevemiyorum.Birde o gün evin mobilyalarını aldığım arkadaş ziyarete geldi işyerime.Üzerine cıvık cıvık tobacco vanille sıkmış,iyice irite oldum kokudan

Yorum

dior homme diyerek arttırıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Frozenwings
          Frozenwings Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Yooo

• Pi-jeY
          Pi-jeY Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          :ddd

Tomford tobacco vanılla
        Invıctus

Ilk aklıma.gelenler

Yorum

Aventus

Yorum

Invictus.. Şaka şaka Mfk Naifleri gelmiyor bana.. Mancera'nın kokuları da genelde genel beğeniye hitap ediyor (lemon line,kumkat wood,wild fruits gibi) ama bende pek bir etki yaratmadı..

Aklıma gelenler bunlar ilk anda..

Yorum

• Guest's Avatar
              Misafir Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Umut hocam mancera kokuları konusunda size tamamen katılıyorum.Aventus aşığı birisi olarak cedrat boise'den hiç hoşlanmıyorum

Armani Code, 1 million Turkiye'nin sevgilisidir, benim fiilen kusasim geliyor

Yorum

• Umut Kurtoğlu
              Umut Kurtoğlu Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Üstad Armani Code benim de hem başımı hem midemi fena yapıyor. Tonkaya küstüm bu tarzdan dolayı

Pure havane başağrısından duramıyorum
            Black Orchid Çok ağır geliyor
            İnvictus ve one million aşırı yapay ve tatlı

Yorum

Chanel blue edp, herkes cok beğeniyor ama bence cok ucuz kokuyor. Market parfümlerinden hallice.

Yorum

TF Black Orchid.... Değil eve mahalleye bile yaklaştırmıyorum
                Ha bide Serge Lutens Fille en Aiguilles direk kusma geliyor
                Son Düzenleme uyar48; 24-01-17, 20:55. Tarafından yapıldı.

Yorum

Costume national homme, fazlasıyla seveni vardır belki ama bana hiç uymayan bir koku bir türlü sevemedim

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                    Umut Kurtoğlu Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Aynen başta ben de öyle hissetmiştim sonradan çoğu kokuyu deneyince özgünlüğünü anlayıp değer vermeye başladım ama her gün kullanacağım bir koku değil.soul'u canım daha çok çekiyor

Allaşkına birileri şu Invictus'u benden uzak tutsun. Niş tayfadan ise Tobacco Vanille, bizimle deyilsın.

Yorum

Bvlgari Aqva serisi, Invictus, Lacoste Red, Versace Eros, Gucci Guilty erkek olanı, Kenzo Pour Homme. Hiç sevmediğim parfümler kendileri. Yani bedava bir şişe verseler muhtemelen kullanmak yerine çöpe atmayı yeğlerim.

Yorum

İşleniyor...
                    X