Girdiği her parfümün içine doğrudan bir etki yaratan ve çoğunlukla başrolü üstlenen bir floral olan Tuberose (Sümbülteber) içerikli parfümlerden favorileriniz hangileri?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Sümbülteber Notalı Favori Parfümleriniz
Çökme
X
-
Tarafıma LCV’li açık davetiye.
Peki ala..
En :
Versace Blonde.
Diğer favorilerimin yani koleksiyonumun büyük bölümünün listesi uzun, yazarım bilahare.
- 1 Beğen
-
Şiir gibi bi' nota olmasının yanında tehlikelidir de.
Benim favorilerim;
Dior - Poison ( bulunabilirse vintage ) ve Tendre
Serge Lutens - Datura Noir
Estee Lauder - Tuberose Gardenia
Nishane - Vjola
YSL - Supreme Bouquet
Bunlar deneyipte bayıldıklarım. Henüz tanışamadıklarım ve hayalini kurduklarım, Carnal Flower, Do Son ve Lutens'in azılı katili Tubereuse Criminelle
Sevgiler.- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 2 beğenme
Yorum
-
Bu listenin altına imzamı atar susarımOrjinal yazı sahibi: LagerfeldŞiir gibi bi' nota olmasının yanında tehlikelidir de.
Benim favorilerim;
Dior - Poison ( bulunabilirse vintage ) ve Tendre
Serge Lutens - Datura Noir
Estee Lauder - Tuberose Gardenia
Nishane - Vjola
YSL - Supreme Bouquet
Bunlar deneyipte bayıldıklarım. Henüz tanışamadıklarım ve hayalini kurduklarım, Carnal Flower, Do Son ve Lutens'in azılı katili Tubereuse Criminelle
Sevgiler.
- 1 Beğen
Yorum
-
Yazılanların yanına Michael Kors Michael edp ve Nishane tuberosa eklemek istiyorum...ikisi zaten birbirine çok benzeyen parfümler...
Sümbülteber girdiği parfümü efsaneleştiren bir nota , beyaz çiçeklerin kraliçesi...Fracas da bir baskın Sümbülteber parfümü ve ondan esinlenen Madonna Truth or dare...ama bu ikisini tarz olarak pek sevemedim...
- 1 Beğen
Yorum
Yorum