Bazı parfümler vardır kokladığınız anda kendinizi orada hissedersiniz. Bazende hiç bulunmadığınız fakat görsellerden bilinçaltınızda kalan bir yerde hayal edersiniz kendinizi. Size bu hissiyatı yaşatan parfümler hangileri ve size neresini çağırıştırıyor?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Hangi parfüm size neresini çağırıştıyor?
Çökme
X
-
Virgin İsland Water - Maldivlerde beyaz kumların üzerinde masmavi bir denizin kıyısındayım gibi.
Serge Lutens Chergui - Aslında tamda ilham aldığı yer olan Marakesh i son derece güzel tanımlamış Kokladığınız anda fas çöllerinde gibisiniz.
PRYN Taiga - Muson yağmurlarıyla ıslanmış ve nemlenmiş Tayland da bir orman
Dior Eau Noire - Hongkong ta bir çin lokantası
Tiziana Terenzi Ursa - Trakya da herhangi bir köy
Hermes Cuir D'Ange - Sultan Ahmet Camii
Kinski - Amsterdam Coffee Shop ların önü
Tuscan Leather - Derimod mağazası
SHL777 Une Nuits doha - Sultanahmet Nargilecileri
Heelesy Sel Marin - Antalya Kaş
Sel De Vetiver - İztuzu plajı
Memo İtalian Leather - Saros körfezi yanındaki domates tarlaları
Serge Lutens Fille En Aiguilles - Çam ormanındaki klise
- 9 beğenme
Yorum
-
L'air du Desert Marocain gerçekten bana Marrakesh'i ( Fas'ı) anımsatıyor. Zaten Andy Tauer'de buna benzer bir yaklaşımla oluşturmuştu LDDM'yi.
CDG - Incense Kyoto , bunu gerçekten Kyoto'daki bir butik markette tütsüleri denerkenki havada rastladığım koku ile bağdaşlaştırıyorum. Gerçekten bana Kyoto'yu çağırıştıyor.
Creed - Love in White bana bulutların üstünde bir yaşamı çağrıştırıyor açıkçası biraz absürt bir örnek olsada
İlk iki parfümden biraz hayalgücü bol bir şey söyleyeyim dedim. 
Parfum's de Marly - Meliora - Şimdi aynı bulutların üstünde bir kır düğünü hayal ettiğimde bu ve bu parfümün kardeşi olan PDM - Delina canlanıyor aklımda. Denerseniz bir düşünün bu dediğimi hayal edin derim
- 2 beğenme
Yorum
-
Creed Virgin İsland Water gündüzleri palmiye ağaçların altında hafif ılık rüzgar hasır şapka ve güneş gözlüklerle güneşleniyormuş sakin sessiz huzurlu bir ortama götürüyor
Memo İtalian Leather ise domates tarlasında 😊
Hermes ambre nargiule ise fırından yeni çıkmış Elma turtası gibi
- 3 beğenme
Yorum
-
Biraz fantezi olsun,
anteus >> minas morgul
laudano nero >> mordor
encre noir >> isengard
kinski >> fangorn forest
ursa >> rohan
nawab of oudh >> gondor
eau savage parfume >> paths of dead
chpre palatinn >> ayrık vadi
git >> shire
lady galadriel' da french leather kullanıyordur.
- 5 beğenme
Yorum

Yorum