Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Pek Adı Geçmeyen Başarılı Designer Markalar

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Pek Adı Geçmeyen Başarılı Designer Markalar

Malum herkesi LVMH veya Estee Lauder satın almıyor. Pazarlama kolları ve dağıtım ağları geniş olmayan isimlerini bilsekte ulaşılabilirliği zor olan pek çok designer marka var. Bunlardan bazıları varki parfümleri gerçekten belli bir kalitenin oldukça üzerinde. Sizin aklınıza gelen bu tarz pek konuşulmayan markalar hangileri?

Aklıma ilk gelen Cartier ve Carven markaları oldu. Cartier birçok kült parfüme sahip ama mainstream olmadı. Carven ise daha da geri planda duruyor, oysa ki denediğim kokuları çok başarılıydı, özellikle Carven EDP ve Carven L'eau Intense. 👍

Yorum

• murrjm
      murrjm Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Carven L'eau Intense'i çok merak ediyorum.Yaz için iyi bir seçenek olduğu söyleniyor

• Frozenwings
      Frozenwings Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      murrjm, nane ile ferah açılışını saymazsak genel havası Bleu de Chanel'i andırıyor.

Maison Margiela derdim. Belki Türkiye’ye yeni giriş yaptı. Kokular yeni vs ama pek duyulmamış bir designer markası. Yine aynı şekilde etro markası da iyi bir designer olmasına rağmen rağbet görmeyen bir marka.

Yorum

laliqe

Yorum

İlk aklıma gelenler
        caron
        boucheron
        bogart

Yorum

Lalique ve Boucheron'a katılıyorum. Balenciaga, Rochas ve Chopard'ı eklemeliyim.

Yorum

Kesinlikle Balenciaga derim bende. Özellikle bayan parfümlerinde oldukça başarılılar. Florabotanica bambaşka.

Yorum

Bende Maison Margiela diyorum herkesin bilmediği bir marka olmasına rağmen denemeye değer kokulara sahip

Yorum

Balenciaga
                Bottega Veneta
                Maison Margiela
                Carven

Yorum

İşleniyor...
                X