Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

İlk Başta Göz Kamaştırıp Sonradan Hayal Kırıklığı Yaratan Markalar

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • İlk Başta Göz Kamaştırıp Sonradan Hayal Kırıklığı Yaratan Markalar

    Aslında başlığı paranın esiri olan markalar olacak açacaktım. Ama açıklayıcı bir başlık daha iyi olacağına kanaat getirdim. Arkadaşlar sormak istediğim soru şu aslında: Çıkarttığı piyasa işi olmayan, ilk parfüm veya parfümlerle, bu hobiye gönül vermiş olan insanların dikkatini üzerine çeken, fakat son zamanlarda iyice piyasa işi yapıp çok satmaya oynayan veya orta doğu pazarına ürün çıkartarak bir anlamda para peşinde koşup gözden düşen markalar size göre hangileri?

  • #2
    Tanımlamanızın ilk kısmına tamamen uymayabilir belki ancak, özgün olmasa da Ursa, Laudano Nero gibi parfümlerle ile genel beğeniyi umursamayan sonradan çıkardığı her parfümü piyasa işi olan, zırt pırt parfüm çıkaran Tiziana Terenzi geldi aklıma ilk olarak. Bond no 9'u da burada anmak isterim ayrıca.
    estefanyen

    Yorum


    • #3
      Gözümde direkt Bond'un Dubai serisi canlandı. Bunun haricinde Armani Prive serisi de bana hiç bir zaman tat vermemiştir. Zaten Armani dünyanın en piyasa markasıdır herhalde.

      Yorum


      • #4
        Bana göre bu kriterlere en çok göz kırpan Tiziana Terenzi. Son zamanlarda çıkardıkları tüm kokularda özgünlüğünü kaybetti, çoğunluğun kullanması olası parfümler üretmeye başladı.

        Yorum


        • #5
          Bond no. 9 ve tiziana terenzi sanırım

          Yorum


          • #6
            Tiziana Terenzi, bu konuda, darbı mesel olacak artık. Bu kadar bariz yapılırmı bu iş arkadaş. insan ihante uğradığını düşünüyor. Sevdiğimiz bir kaç parfümünden de soğmasak bari.

            Yorum


            • #7
              Dusita.. İlk çıktığında, parfümlerini kokladığımda işte bu demiştim. Fakat sonraki parfümleri ortalamanında altında.

              Zoologist. Tamam güzel ve kaliteli işler yapıyor hatta sonradan çıkarttığı işler de güzel ve kaliteli ama Montale gibi seri üretim nereden çıktı Zoologist. Hızına yetişemiyoruz biraz sakin.

              Amouage. Ne yazık ki kendine bu listede yer bulan bir marka. Eski çizgisinden oldukça uzaklaştı. Elle tutulur en son parfümü İnterlude ondan sonrası yok.

              Tom Ford. Artık ne yapmaya çalıştıklarına bir karar verseler bizde rahat etsek. Nerde o Tobacco Vanille, Oud Wood, Tuscan Leather, Noir De Noir.

              Xerjoff. Ne yazık ki Casamorati 1888, Lira, Naxos gibi parfümleri artık eskilerde kaldı. Zaten orta doğu pazarına hitap eden Sospiro ya ağırlık vermiş vaziyette.

              Roja Dove. Paranın tadını aldı, durmadan orta doğuya parfümler çıkartıyor. Bir Fetish, Enigma gibi parfümleri beklemek mucize artık.

              Yorum


              • ali
                ali Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Bir kırılma noktası yaklaşıyor olmalı bu böyle gitmez

            • #8
              Konu çok ayrıntılı şekilde özetlenmiş aslında benim düşünceme göre 5 min 10 max adet parfüm üretimi yapın şaheser niteliğinde olsun 50 60 çeşit parfüm cıkarmanın mantığı yok ki zaten 4 5 model üzerinden satış yapıyorsun

              Yorum

              İşleniyor...
              X