Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Parfüm Bindirim Haberleri

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Parfüm Bindirim Haberleri

Bu başlığı açarken güncel kurlar

1 USD = 4.15 TL
    1 Euro = 5.13 TL
    1 Sterlin = 5.90 TL

Hal böyle olunca uzunca bir süre indirim yerine bindirimleri takip etmek daha yerinde olacaktır

Abi cidden 5-6 aydır parfüm almıyorum gibi bir şey. Çok yazık şu kurlar

Yorum

Ben de onume cikan firsatlari kacirmak istemedigimden ve markalarin ozellikle sadece butiklerinde satilan urunlerini satmamak adina koleksiyonuma katmak istedigimden son aylarda ciddi alimlar yaptim. Her seferinde de kurlarin hep uzerine bindi ve binmeye de devam ediyor.

Yorum

Yakında designer parfümler 1000 tl den aşağı olmaz gibi geliyor
        estefanyen

Yorum

İzrayıl, masonlar & hüllümümatiler...

Yorum

• protectedsugar
            protectedsugar Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Ayrıca ziron'istler de var; yoğurt ve tereyağın altına saklanıyorlar :-)

Yazık vallahi, şu ülkenin haline.
          Güzel ve temiz olmak bir lüks olmuş.

Yorum

ver mehteri...

Yorum

artık designer'lar niş fiyatlara geldi, birkaç ay önce ülkeye giren parfümün fiyatı 2'ye katladı. Vergisi ayrı artar dövizi ayrı artar hakikaten yazık şu ülkeye

Yorum

paramızın kıymetinin bu derece düşmesi bir yana, bir de taksit yasağı ile boğuşuyoruz. bu denli zor ulaşılabilir olmamalı....

Yorum

Bu kurlarla alım gücü ister istemez düşüyor.
                  Allahtan elde stoklar var.
                  Almayı bırak satmaktan vaz geçtim.

Yorum

Yakın geçmişte 540 TL civarında gördüğüm Diptique EDP versiyonlar şu an Beymen'de 759 TL'den satışta !

Yorum

Bi hafta önce 780 e aldığım HdP 1740 şu an 975 TL beymende. Maşallah yakında davidoff cool water 600 TL falan olur herhalde

Yorum

Mağaza da parfüm denemeye korkar hale geldim. Şişeli listesi çoğalırsa iflas edicez.

Yorum

Beymen'de dun benim de Creed'lere gelen zam dikkatimi cekmisti; yine cogu markaya zam gelmis herhalde.

Yorum

• ali
                            ali Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Dehşet! sonu yok gibi zamların

Anneler Günü indirimi öncesi olağan hareketler. Önce zam, sonra çılgın indirim yaptık deyip zam öncesine denk gelen hatta daha da pahalı olan fiyat düzenlemesi, yersen. Her etikete indirim yazıp böylece her şeyi bedava gösteren gözlüğü takan kişilerin (online/reel) mağazalarda oradan oraya savrulduğu dönem olduğu için bu berbat taktik hep satmıştır, hep de satacaktır.
                          Yılbaşı, sevgililer günü, anneler-babalar günü, kara cuma, bayram seyran indirimleri öncesi yapıyorlardı zaten bunu, şimdiye özel bir durum değil. Asil duruş gösteren mağazalar varsa onlar için söz meclisten dışarı olsun.
                          https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

İşleniyor...
                          X