Başlığı bu şekilde açmamın sebebi deri veya süet ile safranın bu şekilde ilk kullanan ve akımın öncüsü olmasından kaynaklı. Sizin bu benzer parfümlerden favoriniz hangisi?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Tuscan Leather Familyasından Favoriniz?
Çökme
X
-
Tuscan Leather Familyasından Favoriniz?
30Tom Ford Tuscan Leather26.67%8Montale Aoud Leather6.67%2Nishane Sued Et Safran33.33%10Clive Chiristian C16.67%5PDM Godolphin16.67%5 -
-
Her ne kadar sadece deri/süet safran parfümü olarak değerlendirilemezse de sonuçta bu unsurları barındırdığı için bu kategoriye girdiğini kabul ediyorsak benim için de Bois 1920 Oro önde geliyor. Hemen ardından Nishane Suede et Safran'ı, onların da peşinden PDM Godolphin'i kendime yakın buluyorum. Clive Christian C'nin kalitesi de oldukça yüksek. Benim sıralamamda TF Tuscan Leather ve Montale Aoud Leather yer almıyor.
- 4 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Medea View PostHer ne kadar sadece deri/süet safran parfümü olarak değerlendirilemezse de sonuçta bu unsurları barındırdığı için bu kategoriye girdiğini kabul ediyorsak benim için de Bois 1920 Oro önde geliyor. Hemen ardından Nishane Suede et Safran'ı, onların da peşinden PDM Godolphin'i kendime yakın buluyorum. Clive Christian C'nin kalitesi de oldukça yüksek. Benim sıralamamda TF Tuscan Leather ve Montale Aoud Leather yer almıyor.
edit; bu tuscan gillerden degilSon Düzenleme cantona8; 11-04-18, 22:43. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
Yorum