Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Türk İnsanının Parfümü Sevmemesi

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Türk İnsanının Parfümü Sevmemesi

Lan iki gündür ofise geliyorum, herkeste bir kapı pencere açma isteği.
    Ne oluyoruz, 1000 lira bayıldığım parfümün karşılığı bu mu şimdi?

Sankim nükleer silah taşıyorum üstümde, bir surat ekşitmeler, offlamalar pofflamalar, "Ben kahvaltıyı aşağıda yapıcam cnm :s" tripleri.
    Hayır bunu diyen de tezek kokuyor, te Allahım.

Millet leş gibi ter kokar, kimse bunu problem etmez. Ama makul miktarda parfüm sıktığınızda "Owww, wowww".
    Hani youtube'da "Most Complimented - 2018" diye ha babam video gazlıyorlar ya.
    Ne komplimenti abicim, onu geçtim parfümden başı ağrımayan insan bulsam "Hah bu parfüm olmuş" diyeceğim.
    Son Düzenleme yanqoue; 05-04-18, 11:49. Tarafından yapıldı.

Ne sıktın hocam merak ettim

Yorum

Dün 5 sprey Oajan sıktım.
      Tamam o noktada biraz abarttım farkındayım.
      Zaten gün boyu koku üzerimden çıkmayınca nasıl bir hata ettiğimi farkettim.
      Neyse, bu sabah 3 sprey Reflection Man sıktım be insaf. Zaten zarif, hafif bir koku.

Yarın bahçe hortumuyla Sauvage sıkıp içeri girecem...
      Hadi bakalım.
      Son Düzenleme yanqoue; 05-04-18, 11:48. Tarafından yapıldı.

Yorum

yarın bir çılgınlık yapın mfk apls ve üzerine kouros sıkın ofisi karantinaya alsınlar yıllarca tek başınnıza sefa sürün
        İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

Selamlar yanqoue hocam. Öncelikle görüşüne katılmam ile birlikte forumumuzda bayan üyelerin olduğunu ve herkesçe okunduğunu, bu yüzden anlayış göstereceğini umarak yazıdaki argo kelimeleri kullanmadan tekrar yazabilirsen çok sevinirim.
          Son Düzenleme matrai; 05-04-18, 11:15. Tarafından yapıldı.

Yorum

• yanqoue
            yanqoue Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Düzelttim hocam, haklısınız

Boşverin başkalarını.
          https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

Maalesef Hocam Kullandığım onca niş parfümü beğendiremiyordum iş yerindeki arkadaşlara. O hale getirdim ki artık Dekant istemeye başladılar. Bazen parfüm kullanmadığım günlerde bile iş yeri mis gibi benim parfümlerim kokuyor. Ben sıkmasam, başkası benden aldığı dekantı sıkıyor. İstila ettim iş yerini. Mecbur kaldılar kullanmaya.

Yorum

İnsan bilmediği yada ezber ettiği veya ünlü huyumuzdur; bilgi sahibi olmadan kesin yargı ile kestirip attığı konular üzerinde sevgi sahibi olamaz.
              Çok adam gördüm benim motora güzel diyen ancak sonrasında ‘’ Eee abi?’’ dediğimde cevap: Ya şimdi hanım dört teker olsun falan istiyor...” oluyor. Aynı şey enstrüman meselesinde de böyle; herifin blok flüt çalmaya çapı yok benim soprano saksafona bakıp hallenince konuştuklarım havada kalıyor. Aşk başka, sevgi başka ancak saplantı bambaşka. Bizim insanımız herşeyi sever ancak aşk ve saplantı mertebesi yoktur. Parfüm de böyle dostum. Kendin için kullan, tavrını koy ve hakim ol. İnan bana fabrikada 48 saat vardiya yaptığım zamanda ve Ntv Spor - Eurosport TR’de takıldığım dönemlerde de Kouros ile açılışı yapardım ve ne ilginçtir plazalı boşluklar, şef Rahman abiden daha sığ bakarlardı kokuya...
              Diyeceğim odur ki; bas Ursa’yı rahvan gitsin 👍

Yorum

Benim eşim balkonda sıktırıyor parfümü. Bazen o derece zevklerimiz ayrı düşüyor ama eş olsa da dost olsa da parfümü seviyosanız gerisi önemli değil

Yorum

Sizin ofise benim gibi biri lazım😬Kesin kan çıkardı.
                  Hangi koku olursa olsun fiks 50 fıs sıktığım için nükleer bomba gibiyimdir her daim.Haftada 1 gün ofise uğrarım diğer 4 gün şantiyelerdeyim.Artık çevremdeki tüm arkadaşlarım bana alıştıkları için asıl sıkmazsam şoke ederim onları.
                  Aldırmayın efenim sıkın hunharca😬

Yorum

2 bin küsür lira verip aldığın parfüme hacı yağı yakıştırmasıda hiç hoş kaçmıyor ekliyeyim böyle bir toplumuz yani

Yorum

İşleniyor...
                    X