Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Kimsenin bilmediği ama sizin çok sevdiğiniz parfümler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Kimsenin bilmediği ama sizin çok sevdiğiniz parfümler

Kimsenin bilmediği ama sizin çok sevdiğiniz veya hak ettiği değeri görmediğini düşündüğünüz parfümler neler?

Benim ilk aklıma gelenler: Mel Merio Famous Girl, Loewe Quizas Seduccion, Banana Republic Rosewood, L’Occitane Cherry Blossom, Hanae Mori Blue Butterfly vs..
    https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Diesel Plus Plus Feminine ❣️

Yorum

A&F batch no:46

Yorum

Aslında düşünüyorum da benim sevipte forumun haberi olmadığı bir parfüm yok. Sevdiğim ve çok beğendiğim bir parfüm olduğunda mutlaka uzun uzun sözediyorum. Söylemediklerimden bir kaçtane ekleme yapayım.

Le Labo Rose 31
        Tom Ford Venetian Bergamot
        Pekji Ruh

Yorum

Kimsenin bilmediği diyerek ukalalık yapmam ama forumda ismi çok çok nadir geçen
          Acqua di Parma - Mirto di Panarea. Ölmeden o adaya kesin gidin !

Yorum

Pekji Panter vahşi yeşil

Yorum

Mercedes Benz Le Parfüm ısrarla, Yazın kullanılabilecek Niche kafasında designer parfüm (Tuscan Learher in daha bir kullanılabiliri) İçerinde oud ve patchouli olduğuna bakmayın çok hafif, kesinlikle de sentetik değil...

Yorum

İnatla Cartier L'envol. İmza kokusu bile olabilir.

Yorum

Mirto di Panarea adından az söz edilmesi enteresan

Yorum

Biliniyordur fakat pek yorumlandigini gormedigim Frederic Malle parfumleri, Iris Poudre, Monsieur gibi

Yorum

Aklıma gelmişken Kenzo - Power. Kimsede ne duydum, ne de lafının edildiğini gördüm.

Yorum

fazla tecrübeli biri değilim o yüzden ben de ukalalık yapmayayım fakat fazla bahsinin geçmediğini düşündüğüm ; fan di fendi pour homme assoluto , cartier eu de cartier concentree, acqua di parma cedro di taormina, lalique white çok severek kullanıyorum

Yorum

Stephanie St.Aignan Li Altarelli

Yorum

Penhaligon's The Uncompromising Sohan For Men. Baharatlı, Odunsu, Oryantal, Şipre olarak sınıflandırılmış bir parfüm. Baya bi sevdim. Sanırım Bu markanın şimdiye kadar sevdiğim 1. parümü.
                            2. sevdiğim, The Bewitching YasmineFor Women: Oryantal, Çiçeksi
                            Son Düzenleme Kosovic; 08-04-18, 00:32. Tarafından yapıldı.

Yorum

Vertus - 24 Carat Gold
                              Encre Noir'in daha zengini,daha kaliteli kokanı ve daha performanslı hali.Tabi şişesinin güzelliğini de unutmamak gerekiyor.

Yorum

İşleniyor...
                              X